Visos knygos

Kaina: 7,00 €

Du žmonės. Dešimt galimybių.

Viena nepamirštama meilės istorija.

Meilė iš pirmo žvilgsnio! Bet dabar jis - geriausios draugės naujasis vaikinas. Ką daryti? Nejau tikrai kyla toks klausimas?

Lori įsitikinusi, kad meilė iš pirmo žvilgsnio gali ištikti tik filmuose. Tačiau vieną baltą gruodžio dieną pro aprasojusį autobuso langą ji pamato vyrą, kuris, ji neabejoja, ir yra tas tikrasis. Jų žvilgsniai susitinka, ištinka stebuklas, bet... autobusas nuvažiuoja.

Neabejotinai likimo jiems skirta susitikti dar kartą; ištisus metus Lori jo ieško žvalgydamasi Londono kavinėse, autobusų stotelėse, bet vis neranda. Vis dėlto per Kalėdų vakarėlį jai „pasiseka" - geriausia draugė Sara džiūgaudama supažindina Lori su savo būsimu vyru. Tai Džekas, vaikinas iš autobusų stotelės, o kaip kitaip.

Per dešimt metų Lori, Saros ir Džeko bičiulystė patiria visko; jų gyvenimas kupinas praleistų progų, nepasirinktų kelių, pakeistų tikslų.

„Vieną gruodžio dieną" - tai smagi širdį glostanti ir be galo jaudinanti meilės istorija, primenanti, kad kelyje į laimę lemtis iškrečia sunkiai paaiškinamų pokštų.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.