Psichologija, religija, filosofija

Santuokologija
Alma Littera , 2019 m.
238 psl.
Žanras: Psichologija, religija, filosofija
Būklė: Labai gera

Išmanus ir glaustas vadovas, kaip išsaugoti santuoką ir likti drauge. Knygoje „Santuokologija: mokslas ir menas likti kartu" remiamasi moksliniais tyrimais, ekspertų patarimais ir realiomis patirtimis. Knygos autorė Belinda Luscombe paaiškina, kodėl santuoka yra naudinga sveikatai, finansinei situacijai ir vaikams.

Kaip ir daugelis mūsų, kadaise pati Belinda Luscombe kur kas mieliau būtų tiesiog pailsėjusi, nei ėmusi į rankas knygą apie santuoką. Tokios knygos atrodo nuobodžios, patarimai akivaizdūs, nenaudingi ar tiesiog kvaili. Tačiau dešimt metų pradirbusi žurnale Time, kuriame kuravo skiltį apie santykius, ji suprato, kad yra neįtikėtinai svarbių ir mažai žinomų faktų apie ilgų santykių naudą.

Išmintingai ir nuoširdžiai pasinaudojusi naujausiais elgsenos mokslo atradimais, autorė parašė šviežią ir įtikinamą ataskaitą apie tai, kaip santuoka ir jos supratimas pasikeitė nuo mūsų tėvų laikų, ką tie pokyčiai reiškia ir kaip jie veikia mūsų laimės jausmą.

Knygoje „Santuokologija: mokslas ir menas likti kartu" B. Luscombe tyrinėja šešias pagrindines klaidų grupes, kurios gali griauti santuokas: kivirčai, finansai, familiarumas, šeima, kvailiojimas ir pagalbos ieškojimas. Ji pateikia faktus, griauna mitus ir pristato puikų tyrimų, humoro ir išminties derinį: nuo to, kaip teisingas darbų pasiskirstymas gali pagerinti seksualinį gyvenimą iki ginčų su sutuoktiniu naudos. Tiesa, autorė siūlo nesiginčyti automobilyje ir taip pat pataria, ar sakyti partneriui, jog praradote didžiulę sumą pinigų - ir visa tai iš asmeninės patirties...

„Santuokologija: mokslas ir menas likti kartu" siūlo paprastus ir net smagius būdus, kuriuos išbandę galėsite apsispręsti, ar santykiai jau visiškai išsikrovę, ar dar yra šansų juos prikelti. Geriausia žinia ta, kad likti kartu yra kur kas lengviau nei gali atrodyti.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Ar pasikeistų pasaulis, jeigu mes kas vakarą bent po vieną valandą nukreiptume savo žvilgsnį į žvaigždes ir susimąstytume apie visatos begalybę. Pasaulis yra paslaptingas, o mes taip esame įpratę manyti, kad jau viską apie jį žinom, jog net pamiršom stebėtis.

K.Alvtegen "Tikėtina istroija"

Skaitytojų vertinimai

Daina Lietuvai

Labai patiko

Dėl fotografijų meniškumo ginčų būt ne... pamatyti,sklaidant knygos puslapius:)

2014 rugsėjo 10

Pažadėk, kad grįši

Patiko

2013 spalio 5

Kašmyro šalis

Patiko

Buvo įdomu skaityti, aprašyta daug egz...tiprina paslaptinga Kašmyro atmosfera.

2018 sausio 7

Steve Jobs. Oficiali biografija

Labai patiko

2013 gruodžio 2

Mergina su drakono tatuiruote

Labai patiko

Knyga labai gera,lengvai skaitoma ir b...a,rekomenguoju ją perskaityti visiems.

2012 kovo 8