Visos knygos

Skaitomiausios New York Times bestselerių autorės Jojo Moyes nauja knyga apie Luisą Klark, ikoniškąją veikėją iš romanų „Aš prieš tave" ir „Po tavęs".

Luisa Klark atvyksta į Niujorką pasiryžusi pradėti kitą gyvenimo etapą, įsitikinusi, kad gebės džiaugtis naujais nuotykiais ir palaikyti santykius su Semu, likusiu už kelių tūkstančių mylių. Dirbdama Leonardui Gopnikui ir Agnesei, gerokai jaunesnei jo žmonai, Lu atsiduria superturtingų žmonių pasaulyje. Iš naujų potyrių siekia išpešti kuo daugiau naudos, todėl stačia galva neria į darbą ir į gyvenimą Niujorke.

Luisa įsisuka į Niujorko aukštuomenę ir užmezga pažintį su Džošu Rajanu, kuris tarsi vis primena jai praeitį. Neilgai trukus Lu suvokia, kad ima plėšytis tarp darbovietės Penktojoje aveniu ir lobių kupinos vintažinių drabužių parduotuvės, kur ji jaučiasi kaip namuose. Visgi ateina laikai, kai neišvengiamai tenka paklausti savęs: kas ta Luisa Klark? Ir kaip rasti drąsos klausytis širdies - kad ir kur toji vestų?

Šmaikščiame, romantiškame, graudžiame romane „Vis dar aš" Lu pagaliau suvokia, kas esanti, kuo jai lemta būti - kaip gyventi visavertį gyvenimą savo puikiame naujajame pasaulyje.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.