Verslas, ekonomika

NESVARBU, KAS ESI - SVARBU, KUO NORI BŪTI: neįkainojama knyga siekiantiems daugiau - pradėti verslą, pakelti pardavimus, išsiskirti iš konkurentų, daugiau pasiekti gyvenime

„Tegul jūsų neapgauna kišeninis formatas - tai yra didelė knyga, pilna įkvepiančių istorijų ir atradimų. Ją, kaip išmintingą draugą, norisi visuomet turėti po ranka." - Tomas Ramanauskas, idėjų agentūros „New!" partneris, knygos „Žmogus, kuris žinojo viską" bendraautoris.

Kelis dešimtmečius vienoje iš konkurencingiausių reklamos srityje dirbęs Paulas Ardenas dalijasi savo įžvalgomis apie atleidimo iš darbo privalumus ir kodėl geriau klysti, nei būti teisiam. Jis pateikia originalius ir logiškus atsakymus į kasdienius klausimus, kaip sukurti tobulą reklamą, kaip mąsto užsakovai, kas priklauso nuo kūrybininko, o kas - tiesiog nuo vadybos, kodėl verta dirbti su geriausiais, kokia tinkamo prekės ženklo galia ir t. t.

Ši knyga yra neįkainojama kiekvienam, kuris nori iš gyvenimo daugiau: kuria naują verslą, siekia išsiskirti iš konkurentų, nori drastiškai padidinti prekybos mastą, turi idėjų, bet nemoka jų parduoti, ar tai būtų abiturientas, ar individualiai dirbantis kūrėjas, ar kompanijos direktorius.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Mes dažnai ištvermingai elgiamės sunkiais gyvenimo momentais, tačiau mus po truputį palaužia smulkmenos. O juk taip yra todėl, kad mes perdedame jų reikšmę savo gyvenime. Nesijaudink dėl smulkmenų, kurios vertos paniekos ir užmaršties. Prisimink, jog gyvenimas per trumpas, kad jį eikvotume smulkmenoms.

D.Karnegis "Kaip įveikti stresą ir pradėti gyventi"

Skaitytojų vertinimai

Spąstai

Labai patiko

2012 spalio 1

Mirtinos paslaptys

Labai patiko

2012 spalio 11

300 spartiečių

Patiko

Knyga apie drąsą, pasiaukojimą, karinį...duoju tiems, kas domisi karo istorija.

2018 birželio 2

Pianino mokytoja

Labai patiko

Nuostabi knyga! Tiems, kuriems patinka Rytų kultūra ir karo scenos - pats tas :)

2012 balandžio 3

Įkvėpti tylą

Labai patiko

2019 gegužės 5