Visos knygos

Vadovėlis parengtas tų pačių autorių kaip ir XI klasės matematikos vadovėlis ir yra jo loginis tęsinys, realizuojantis naujoje matematikos vidurinio ugdymo programoje išdėstytus reikalavimus ir nuostatas. Jis skirtas nuosekliai ugdyti gebėjimus matematiškai mąstyti, spręsti problemas, komunikuoti (pasitelkiant matematiką) ir savarankiškai mokytis matematikos. Jis orientuotas į tolesnes ekonomikos, gamtos, tiksliųjų mokslų ir technologijų studijas.

Mokomoji medžiaga pateikta taip, kad žinios, jų aiškinimo pobūdis atitinka šiuolaikinius matematikos mokslo pasiekimus, yra suprantama mokiniams, vaizdi, akcentuojami svarbiausi teiginiai, ugdoma mokinių nuostata mokytis matematikos, supratimas apie matematikos reikalingumą praktinėms ir mokslo problemoms spręsti.

Vadovėlio kiekvieno skyrelio pradžioje mokymosi uždaviniai (Šiame skyrelyje) orientuoti į numatomus pamokos rezultatus ir gebėjimus, kuriuos turėtų įgyti moksleiviai. Medžiagos aiškinimas, įrodymai ir taikymai gausiai iliustruojami brėžiniais, pavyzdžiais, kuriuos mokiniai gali išsinagrinėti savarankiškai. Kiekvieno skyrelio pabaigoje pateikta užduočių sistema leidžia mokytojui diferencijuoti darbą.

Esama pakankamai naują medžiagą įtvirtinančių užduočių ir užduočių, reikalaujančių kūrybinio įgytų žinių taikymo, atskleidžiančių matematikos vidinius ryšius ir taikymus praktikoje. Siūloma pasinaudoti IKT. Skyrių pabaigoje yra teorijos santraukos, padedančios apibendrinti, pasikartoti ir susisteminti įgytas žinias ir skyrelis „Pasitikrinkite", kurio užduotys apima visą skyriaus medžiagą, leidžia mokiniams įsitikinti, ar gerai išmoko ir suprato, kas dėstoma šiame skyriuje, o pateikti atsakymai palengvina savikontrolę.

Vadovėlyje taip pat yra kūrybinių ir projektinių darbų siūlymų. Visa vadovėlio medžiaga (teorijos aiškinimas ir užduotys) leidžia dirbti keliais lygiais pagal moksleivių pasirengimą. Vadovėlis tinkamas ir mokytis savarankiškai. Abiturientams ir jų mokytojams labai pravers 7 kartojimo skyrius. Jame trumpai primenami pagrindiniai teiginiai, formulės, pateikiama įvairaus lygio užduočių visam matematikos kursui pasikartoti.

Vadovėlio komplektą sudaro:

  • Vadovėlis. 1-oji, 2-oji knyga

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Net baisiausios bėdos gyvenimo vis dėlto nesustabdo, dienos eina kaip ėjusios, ir, jei gebėsi suimti save į rankas, tos viena po kitos plaukiančios dienos gali, didžiai nuostabai, netgi suteikti netikėtų džiaugsmų.

K.Sabaliauskaitė "Silva Rerum"

Skaitytojų vertinimai

Burtininkas magija amžiams bėgant

Labai patiko

Daug įdomių istorijų, tiek įtikimų ir ...jusių su magija, okultizmu, raganomis.

2012 gruodžio 5

Aš prieš tave

Labai patiko

2014 lapkričio 17

Sodininkas iš Prancūzijos

Labai patiko

2013 rugpjūčio 24

Patiko

2012 liepos 16

Makgregorai Robertas

Labai patiko

2011 rugsėjo 25