Visos knygos

Žurnalistas ir aktyvus automobilių sporto mėgėjas Valdas Valiukevičius aprašė įspūdingiausią savo ir dar kelių dešimčių lietuvių patirtį sudėtingausiose pasaulio automobilių lenktynėse. Knyga „Dakaro kariai" pasakoja ne tik apie tai, kiek ryžto, bet ir apie tai, kiek pinigų reikia, norint surizikuoti ir leistis į smėlėtą Dakaro trasą. 

Dakaro ralis - vienas laukiamiausių metų įvykių ne tik automobilių sporto mėgėjams, bet net ir tiems, kurie visai juo nesidomi. Stebėti, kaip lenktynininkai leidžiasi į vieną pavojingiausių nuotykių pasaulyje - užburianti, kupina įtampos ir sportinio azarto patirtis. O kokia patirtis ten dalyvauti?

Žurnalistas Valdas Valiukevičius keletą kartų vyko į Dakaro ralį drauge su lenktynininku Arūnu Lekavičiumi. Pasinaudodamas savo asmenine patirtimi ir žiniomis, o taip pat pokalbiais su sportininkais, komandų nariais ir kitais dalyviais, susijusiais su šiomis lenktynėmis, knygoje „Dakaro kariai" jis kalba apie įdomiausias Dakaro detales ir užkulisius.

Kokia žinomiausių Dakaro ralio dalyvių iš Lietuvos patirtis lenktyniaujant Afrikos ir Pietų Amerikos trasose? Ką gali papasakoti Antanas Juknevičius, Benediktas Vanagas ir Vaidotas Žala? Sudėtingiausiose pasaulio lenktynėse jau dalyvavo net 20 lietuvių - kokia jų visų patirtis ir kodėl jie ryžosi tokiam rizikingam nuotykiui? Kokios rašytos ir nerašytos taisyklės galioja ralyje, kiek pinigų reikia, kad galėtum šiose lenktynėse vien dalyvauti? 

Dalyviai ir jų komandų nariai knygoje „Dakaro kariai" kaip niekad atvirai atskleidžia komandų biudžetus, pasakoja apie sėkmes ir nesėkmes bei įsimintiniausius nuotykius. 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Leisk savo baimėms kilti, leisk joms imtis savo piktų darbų, o kai pamėgins - sutriuškink jas. Jei nepažabosi savo baimių, - jos tik didės, apspis tave iš visų pusių ir užtvers kelią, kuriuo nori pakreipti savo gyvenimą. 

Kiekvienas vingis, kurio baiminiesi, tėra tuščia vieta, tik atrodanti tarsi paties pragaro vartai.

R.Bach "Mesijo vadovas"

Skaitytojų vertinimai

Šilkmedis

Labai patiko

Labai patiko,paslaptis laiko iki pasku...u,labiau detektyvas nei meiles romanas

2014 balandžio 25

Brandos amžius

Labai patiko

Viena geriausių Sartro knygų apie gyve...irinkimą bei laisvės pojūčius. 100/100

2015 sausio 28

Nekaltybės amžius

Nepatiko

Nepatiko,labai nuobodu,kadangi lyginu ...s su anuometiniais kulturos ypatumais.

2015 liepos 11

Meilė ir atsakomybė

Labai patiko

2014 vasario 5