Visos knygos

Atraskite, kokią galią, malonumą ir džiaugsmą teikia gyvenimas neužsiėmus! Knyga Mama neužsiėmusi" - tai atsakymas internetinei ekranų visuomenei, kaip rasti pusiausvyrą žiniasklaidos perpildytame ir tobulumo apsėstame pasaulyje. 

Pasinaudojusi savo rašytojos, mokytojos ir motyvuotojos įgūdžiais knygos autorė Rachel Macy Stafford pateikia paprastus patarimus, kaip atsikratyti blaškančių įpročių ir iš tikrųjų bendrauti su artimaisiais. 

Jei technologijos yra nauja priklausomybė, tai multitaskingas yra naujas gyvenimo ritmas. Gamindami pietus, mes tikriname elektroninį paštą, maudydami vaikus, siuntinėjame žinutes ir didžiąją dalį laiko praleidžiame žiūrėdami į ekranus, o ne į savo artimųjų akis. Nenuostabu, kad esame sutrikę ir išsiblaškę, turime nesibaigiančius darbų sąrašus ir perkrautas darbotvarkes. 

Rachel Macy Stafford - specialiojo ugdymo mokytoja įgijusi magistro laipsnį švietimo srityje. 2010 metais ji nusprendė, kad tokio perkrauto gyvenimo jai gana. Pavargusi būti toli nuo svarbiausio savo gyvenimo tikslo - vyro ir vaikų, ji išbandė paprasčiausius pratimus, padėjusius atsikratyti beprasmių, labiausiai blaškančių veiksmų ir atsiduoti svarbiems, nuoširdiems santykiams. Ji pradėjo rašyti didžiulio populiarumo sulaukusį tinklaraštį, kuriame  fiksavo savo pastangas ir netrukus pastebėjo, kad išmoko neskubėti ir žymiai daugiau laiko skirti greta esantiems žmonėms.

Knygoje „Mama neužsiėmusi" autorė kviečia prisijungti prie jos. Atraskite nepatirtus dalykus, kurie nutiks, kai pažaisite su vaiku ar pasikalbėsite su mylimu sutuoktiniu. Gaudykite malonumus, kuriuos teikia kiekviena akimirka. 

Tai nereiškia, kad reikės visiems laikams atsisakyti technologijų, teks mesti darbus ar atsikratyti atsakomybės. Tai reiškia, kad mėgausitės maloniomis akimirkomis, kurias jums siūlo gyvenimas ir džiaugsitės tikru, nuoširdžiu bendravimu. Tai reškia, kad žiūrėsite savo mylimiausiems į akis ir dovanosite jiems visą savo dėmesį. Atidėjusios į šalį skalbinius, šoksite su savo vaikais lietuje.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

...žmonėms norėjau pasakyti tik tiek, kad jeigu jie taip labai trokšta laisvės ir džiaugsmo, turi pramerkti akis ir suprasti, jog šitie dalykai glūdi ne kur kitur, o tik juose pačiuose. Pasakyk sau, kad tai tavyje - ir toks būsi! Elkis taip, lyg pats tuos dalykus valdytum - ir valdysi!

R.Bach "Iliuzijos"

Skaitytojų vertinimai

Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių II

Nepatiko

Pirmoji knyga nustebino, užkabino, gal...ersdama knygą pagalvojau - "šlamštas".

2013 gegužės 20

Efektyvi komunikacija

Patiko

Dar viena knyga, kurią imdamas į ranka...r patiems būnant žiniasklaidos pusėje.

2014 gruodžio 14

Pavojinga meilė. Bado žaidynės 2 knyga

Labai patiko

2013 gruodžio 2

Trobelė

Patiko

2013 gruodžio 1

Leo ir Emi. Septintoji banga

Labai patiko

Puikus tęsinys :)

2012 lapkričio 5