Visos knygos

Kaina: 5,80 €

Niūrus ir įtraukiantis erotinis trileris apie neištikimybę, seksą, apgavystes ir žmogžudystę. Pagrindinei „Akligatvio" herojei Ivonai, įsipainiojusiai į aistringą romaną su žaviu nepažįstamuoju, pamažu iš rankų ima slysti viskas, ką ji ilgai kūrė: įspūdinga karjera, darni šeima ir išpuoselėti, pavydą keliantys namai. Meistriškai parašytas psichologinis trileris apie lemtingus pasirinkimus ir kainą, mokamą už savo klaidas.

Neseniai 50-metį perkopusi Ivona Karmaikl visą gyvenimą sunkiai dirbo, kad turėtų gražius namus, saugią šeimą ir pagarbos vertą mokslinę karjerą. Viskas pasikeičia, kai ji užmezga aistringą romaną su žaviu nepažįstamuoju. Iš pradžių Ivona sėkmingai balansuoja tarp ankstesnio gyvenimo ir naujosios aistros, bet pasikliovusi meilužio patarimais, Ivona netrukus įtraukiama į grėsmingą įvykių sūkurį, grasinantį sugriauti kruopščiai kurtą gyvenimą.

Kupinas netikėtų siužeto posūkių „Akligatvis" yra įtraukiantis psichologinis trileris apie neištikimybę, gyvenimo vertybes ir lemtingų pasirinkimų padarinius. 2017 m. romanas perkeltas ir į televizijos ekranus - Didžiojoje Britanijoje sukurtame mini seriale pagrindinę heroję Ivoną įkūnija aktorė Emily Watson.

„Akligatvis" yra septintasis Londone gyvenančios rašytojos, žurnalistės ir kultūros kritikės Louise Doughty (Luizos Dauti) romanas. 1963 m. gimusi kūrėja taip pat rašo dramas, trumpus radijo apsakymus ir yra išleidusi vieną negrožinės literatūros knygą „A Novel in a Year", grįstą savo populiaria laikraščio skiltimi.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Kai kurie dalykai mūsų gyvenime yra būtent tokie, kaip mes juos įsivaizduojame.

N.Filer "Skausmingas krytis"

Skaitytojų vertinimai

Piramidė

Vidutinė

Mano mėgstama "mišrainė" knygose - pas...su perskaičiusi - pakankamai vidutinė.

2018 sausio 12

Grafas Montekristas 1, 2, 3

Labai patiko

Knyga labai verta dėmesio, skirtingai ...e, ir dabar- įdomu bet kuriame amžiuje

2016 balandžio 18

Pagydyti nepagydomą

Patiko

2019 rugpjūčio 28

Gyvename kartą, bet kiekvieną dieną

Patiko

Buvo visai įdomu "pabendrauti" su įdom...nuomonę, požiūrį į tam tikrus dalykus.

2012 lapkričio 10

Trys sekundės dangaus

Patiko

2013 rugsėjo 26