Visos knygos

Kaina: 5,00 €

Knygoje „Kūno gerovės programa" autorius Šarūnas Navickis pateikia per daugiau nei dvidešimt metų sukauptą patirtį, kurią įgijo garsiausio pasaulio lengvojo kultūrizmo centruose, gerovės ir kūno priežiūros klinikose, pasaulio jogų sostinėje Rišikeše. Autorius tvirtina, kad lavinti vien fizinį kūną yra vienpusiškas ir ganėtinai nuobodus užsiėmimas, todėl tarp jo sukauptų žinių rasite įžvalgų, kuriomis remiantis pavyks ne tik sulėtinti senėjimo procesus ar palaikyti gerą kūno būklę ir išvaizdą, bet ir gyventi visavertį, laimingą gyvenimą. Motyvacija, informacija ir technologija yra pagrindiniai Š. Navickio sukurtos programos elementai. Ją pamėgo ir praktikuoja daugybė žmonių.

„Kūno gerovės programa" - didelio populiarumo sulaukusios knygos „Kaip gyveni, taip ir atrodai" atnaujintas leidimas.

„Kūno gerovė - tiksliausiais iš visų galimų apibūdinimų! Mano gyvenimas pagerėjo visomis prasmėmis!"
Edita, Londonas

„Šarūnas visų pirma kaip reikiant „išplovė" mano smegenis nuo ten susikaupusio šlamšto. Paskui viskas ėjosi neįtikėtinai lengvai. Turiu pridurti, kad kūno gerovė neapsiribojo vien kūnu, pasikeitė visas mano gyvenimas ir toliau nepaliauja gerėti."
Asta, Kopenhaga

„Negaliu patikėti, kaip lengvai ir greitai ėmė keistis mano savijauta ir išvaizda, išbraukus iš mitybos visus angliavandenius. Kūno gerovės programa yra geriausia mitybos ir gyvensenos sistema iš visų man žinomų."
Liutauras, Frankfurtas

„Esu laiminga, kaip niekada gyvenime. Kūno gerovė - tai kai kas neįtikėtino, ir amžius tam tikrai ne kliūtis."
Vilė, Šiauliai

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.