Visos knygos

Kaina: 4,00 €

Čarlis Hovardas ne vien rašo knygas apie profesionalų vagį, bet ir pats užsiima įsilaužimais.

Amsterdame plušėdamas prie naujausio romano sulaukia paslaptingo amerikiečio prašymo per vieną vakarą iš poros būstų nukniaukti dvi, iš pažiūros, menkavertes beždžionių statulėles. Jis atsisako. Bet galų gale persigalvoja. Kai amerikietis miršta, kai patį Čarlį trumpam nutrenkia į policijos areštinę, o vėliau pagrobia ir pririša prie kėdės, jis ima suprasti padaręs klaidą, kuri gali labai brangiai kainuoti.

Pareigūnai įsitikinę, kad amerikietis krito nuo jo rankos. Kiti mano, jog Čarlis žino, kur ieškoti vis prapuolančios trečios beždžionėlės. Tuo metu jam terūpi trys dalykai: ar pavyks išteisinti savo vardą? Ar įmanoma pasiglemžti didžiausią laimikį gyvenime? Ar jis sugebės užtaisyti naujausiame romane žiojinčią, lagamino formą įgavusią spragą?

Chris Ewan, premijų laureatas, parašė į dešimt kalbų išverstą seriją detektyvų „Vagies rašytojo gidas po...", pagal kuriuos „20th Century Fox Television" televizija ruošiasi statyti serialą ir imtis darbo siūlo Hart Hanson, „Kaulų" serialo kūrėjui. 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.