Knygos vaikams ir jaunimui

Bučinys
Alma Littera , 2010 m.
296 psl.
Žanras: Knygos vaikams ir jaunimui
Būklė: Labai gera

Silvija ir Karlas draugauja nuo mažų dienų. Jie visada kartu žaisdavo, vaikščiodavo į svečius, vadindavo vienas kitą savo vaikinu ir mergina... ir giliai širdyje Silvija visada tikėjo, kad vieną dieną abu susituoks. Jie netgi turi stebuklingą, tik jiedviem priklausantį fantastinį pasaulį stikliniame namelyje Karlo sodo gale.

Paauglystėje viskas pradeda keistis. Jie lanko skirtingas mokyklas ir turi kiekvienas savo draugų. Silvija tebesvajoja visą laiką būti su Karlu. Bet Karlas turi naują draugą Polą, kuriam skiria visą savo dėmesį. Karlas nebesidžiaugia pavadinamas Silvijos vaikinu, ir žaisdamas žaidimą, kurio metu sukamas butelis, vengia ją pabučiuoti. Silvija supranta, kad jo jausmai pasikeitė, ir tai gali turėti įtakos jos ateities planams. Bet ar ji gali nuspėti tikrąsias priežastis?

Populiari, įvairiomis premijomis įvertinta Žaklina Vilson (Jacqueline Wilson) paaugliams skaitytojams pateikia jaudinamą ir subtilią pirmosios meilės bei pirmosios širdgėlos istoriją.

Ši autorė yra viena iškiliausių Didžiosios Britanijos jaunimo rašytojų. Dar būdama maža ji svajojo tapti rašytoja ir savo pirmąjį „romaną" parašė devynerių. Ji dirbo leidykloje, vėliau žurnale „Jackie" (kuris buvo pavadintas jos vardu), o paskui nutarė tapti grožinės literatūros rašytoja.

2005-2007 m. rašytoja tapo Jungtinės Karalystės Vaikų premijos laureate.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.