Visos knygos

Paula pritrenkta. Po kelių mėnesių, praleistų Niujorke, grįžusi randa draugus iš esmės pasikeitusius: Ana, karjeros atkakliai siekusi aktorė, trečią mėnesį nėščia ir nori ištekėti! Rakelė pasinešusi į karjerą, o Paulos vaikinas Johanas, visą laiką taip geranoriškai išleisdavęs į keliones, nekantriai mojuoja vedybų sutartimi. Kas čia vyksta? Ir kuo, po šimts, visus taip vilioja užtikrinta šeiminė padėtis, žiedas ant piršto ir klykiantis vaikas? Staiga Paula pamato, kad jos gyvenimas - kelionės, vakarėliai ir trumpi romanai - bičiuliams nebeatrodo patraukliai. Dar nespėjusi pasirūpinti „padoraus" gyvenimo planais mergina gauna pasiūlymą, kuriam negali atsispirti...

Kajsa Ingemarsson (g. 1965 m.) su šiluma ir subtiliu humoru rašo apie šiuolaikinę moterį. Jos pasakojimai lengvi ir pozityvūs, skaitytojos lengvai susitapatina su romanų veikėjomis. Autorė didžiuojasi ir tuo, kad kas dešimtas jos romanų skaitytojas yra vyras! Nuo 2002 m., kai pasirodė pirmasis romanas, K. Ingemarsson knygas puikiai sutinka kritikai ir skaitytojai, jos nesitraukia iš bestselerių sąrašų ir yra verčiamos į kitas kalbas. Vertėja ir laidų vedėja dirbusi autorė šiame romane pasakoja apie jauną moterį, kuri netikėtai aptinka, kad sėkmė džiugi tik tada, kai turi su kuo ją pasidalyti.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Seniems melagiams, visą gyvenimą vaidinusiems, pasitaiko tokių valandėlių, kada jie tiek įsimaivo, jog iš tikrųjų dreba ir verkia iš susijaudinimo, nors jau tą pačią akimirką (ar vos po sekundės) galėtų patys sau pašnibždėti: “Juk tu, senas begėdi, meluoji, juk tu ir dabar esi tik aktorius, nepaisant tavo “švento” rūsčio ir “šventos” rūsčio minutės".

F.Dostojevskis "Broliai Karamazovai"

Skaitytojų vertinimai

Kerė

Labai patiko

Knyga įtraukianti, teko skaityti ir na...l ir vėl. Knyga siaubo žanro mėgėjams.

2012 gruodžio 5

Pirminių skaičių vienatvė

Vidutinė

2019 gegužės 5

Netikėtas smūgis

Patiko

Lengvas detektyvas.

2014 sausio 11

Traukos dėsnis. Ką daryti, kad jis jums padėtų

Labai patiko

2018 balandžio 20

Škidos respublika

Labai patiko

2017 kovo 6