Visos knygos

„Popiežė Joana" - pribloškianti istorija apie nepaprastą moterį, aistringai mylinčią ir drąsiai kovojančią su viduramžių prietarais ir tamsumu.

Ar iš tiesų Katalikų bažnyčią valdė ir popiežiaus soste sėdėjo moteris? Gal čia tik graži legenda apie viduramžių moterį, pasiekusią, atrodytų, tai, kas neįmanoma? Vakarų istorijoje apie ją mažai žinoma, nes sunaikinti visi jos egzistavimą liudijantys dokumentai. O Romos dvasininkai turėjo svarių priežasčių kai kuriuos faktus ištrinti iš istorijos...

Ši knyga apie šviesią, drąsią ir svajojančią moterį, apie didžią jos gyvenimo meilę - vienintelę iki mirties.

Nepaprastas romanas, kurį autorė rašė kruopščiai remdamasi visais žinomais istoriniais šaltiniais. Ji sukūrė tikrai nepamirštamą istoriją. Knygos herojė Joana, užaugusi vietos kanauninko ir svetimšalės pagonės šeimoje, dar būdama mergaitė nesitaiksto su užgauliomis tėvo patyčiomis ir aplinkinių tamsumu. Slapčiomis ji išmoksta skaityti ir braižydama pagaliuku ant žemės rašyti... Žingsnis po žingsnio Joana iriasi per gyvenimą, kuriame daugiau neteisybės nei gėrio, kuriame gajūs prietarai ir siekiant valdžios nepaisoma jokių priemonių.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.