Grožinė literatūra, romanai

Kaltas
Gimtasis žodis , 2013 m.
416 psl.
Žanras: Grožinė literatūra, romanai
Būklė: Gera

Knyga "Kaltas" - tai jaunos autorės debiutas, vadinamas tarptautine sensacija. Anglijoje knyga išleista tik 2012-ųjų rugpjūtį, o jos teises jau nupirkusios daugiau kaip 20 šalių. Kaltas tapo vienu labiausiai aptarinėjamų metų romanų.

Danielis Hanteris gina kaltinamuosius beviltiškose bylose. Jo gyvenimas pasikeičia susipažinus su vienuolikmečiu Sebastianu, kaltinamu nužudžius nekaltą berniuką. Nerdamas į drumzlinas neramaus Sebastiano šeimyninio gyvenimo gelmes, Danielis prisimena savo vaikystę pas globėjus - ir pas Minę, moterį, kurios meilė jį išgelbėjo. Vis dėlto Minė jį išdavė taip žiauriai, kad Danielis išbraukė ją iš savo gyvenimo? Kuo nusikalto moteris? Ar Danielio susitapatinimas su žmogžudyste kaltinamu vaiku paskatins jį suabejoti viskuo, kuo ligi šiol tikėjo?

"Rašau apie tai, kas man įdomu. Meilė veikėjams mane skatina tyrinėti. Stengiuosi sukurti tikroviškus personažus. Danielis ir Minė nuo pat pradžių buvo tarsi gyvi - net uodžiau jų kvapą. Sebastianas atsirado bemaž kaip pagalbinė priemonė, skirta nušviesti Danielio kovai su prigimtimi ir auklėjimu. Šia istorija siekiu parodyti, kad nusikaltėliais negimstama. Čia beveik visi yra kalti. Jų kaltės skirtingos ir nesulyginamos."
Lisa Ballantynev

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.