Knygos vaikams ir jaunimui

Lojalioji. Divergentė III knyga
Alma Littera , 2014 m.
456 psl.
Žanras: Knygos vaikams ir jaunimui
Būklė: Gera

Vienas sprendimas

Vienas sprendimas gali tave pakeisti

Vienas sprendimas gali tave sunaikinti

Vienas sprendimas tave apribos

Į luomus susiskirsčiusi visuomenė, kuria kadaise tikėjo Tričė Prior, byra – miestą pražudo valdžios smurtas, šiurkšti jėga, silpnina išdavystės ir netektys. Kai Tričei atsiveria proga ištrūkti iš miesto ir išvysti naują pasaulį – ji nedvejoja. Gal anapus tvoros juodu su Tobiju galės gyventi ramiai, atsikratys raizgaus melo, kankinančios ištikimybės luomui ir skausmingų prisiminimų.

Bet nauja tikrovė sukelia Tričei dar didesnį nerimą negu paliktas miestas. Senos vertybės čia greitai netenka prasmės. Pribloškianti tiesa pakeičia jos mylimus žmones. Tričei vėl tenka stoti į kovą su prieštaringa žmogaus – ir savo – prigimtimi. Vėl tenka apsispręsti, nors tai atrodo neįmanoma – suderinti drąsą, lojalumą, pasiaukojimą ir meilę.

„Divergentė“ – tai įtempta, adrenalino ir svaiginančios meilės kupina trijų dalių veiksmo drama. Netikėti siužeto posūkiai ir sukrečiančios išdavystės pavergė milijonus skaitytojų. Knygų trilogijos autorė – vos dvidešimt ketverių metų Veronica Roth, tačiau „Divergentės“ istorija jau spėjo tapti „New York Times“ bestseleriu ir sulaukti neįtikėtino dėmesio. Pagal knygą sukurtas filmas jau didžiuosiuose kino ekranuose.

Paskutinėje trilogijos dalyje „Lojalioji“ pasakojama dviejų herojų lūpomis. Autorė sukūrė išties pribloškiančią pabaigą, joje atsiskleis didžioji distopinio pasaulio paslaptis. O Tričei tenka stoti į kovą prieš save pačią.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Vidutinė

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.