Visos knygos

Šiame talentingai parašytame istoriniame detektyviniame trileryje Davidas Morrellas prikelia karalienės Viktorijos ir Šerloko Holmso laikų Londoną. Už aklinai nuleistų užuolaidų knibžda padorių miestiečių paslaptys ir gerai maskuojami geiduliai, o gatves gaubiančiame rūke slepiasi visiems siaubą keliantis paslaptingas žudikas. Didžioji dalis knygoje aprašytų įvykių – tikri, o dauguma knygos veikėjų iš tikrųjų gyveno tuometiniame Londone.

1854-ieji. Šiurpiai nužudoma paprastų miestelėnų šeima. Skotland Jardo detektyvai imasi tyrimo, bet žudiko pėdsakų aptikti nepavyksta. Aišku tik viena – šis nusikaltimas stebėtinai panašus į tą, kuris prieš keturis dešimtmečius buvo įvykdytas Ratklifo plente ir buvo aprašytas garsaus rašytojo ir dar garsesnio opijaus mėgėjo Tomo de Kvinsio knygoje. Greitai paaiškėja, kad pats de Kvinsis atvyko į Londoną likus vos keletui dienų iki paniką pasėjusių žudynių. Visų akys nukrypsta į jį – rašytojas tampa pagrindiniu įtariamuoju.

Tačiau nuo opijaus apsvaigęs literatas neigia savo kaltę. Šia versija abejoja ir jo dukra Emilė, ir du ryžtingi Skotland Jardo detektyvai. Kartu jie imasi tyrimo. Tik laiko turi labai nedaug – žudikas laisvėje ir kita jo auka gali tapti bet kuris miesto gyventojas. O kas, jei žudikas iš tiesų de Kvinsis?

Dujinių žibintų apšviestame ir nesisklaidančiose ūkanose skendinčiame Londone prasideda netikėtų posūkių kupinas tyrimas ir žūtbūtinės lenktynės su laiku...

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Kai viskas gerai, to gėrio faktas - visur. Dainoje, kurią girdi ausinuke. Knygoje, kurią skaitai. Parduotuvės lentynose... Kai atidarai duris. Kai žvilgsnis kažkur nuplaukia kartu su metro. Dėvi tai vidinėje skrybėlės pusėje. Tuo apkraštuotos tavo kišenės...

Reikalas tas, kad, žinoma, kai viskas blogai, tą blogį matai lygiai tose pačiose vietose.

D.Levithan "Įsimylėjėlių žodynas"

Skaitytojų vertinimai

Plutonija

Labai patiko

Nereali knyga, kuria turiu... Apie po...inkama skaityti vaikams ir jaunimui...

2012 rugsėjo 7

Tiltas per amžinybę

Labai patiko

Knyga tarsi gražus sapnas. Trumpam išj...arnuotų siekiamybių {: bet juk galima)

2013 kovo 15

Mergina su drakono tatuiruote

Patiko

pirma puse knygos iveikiau sunkiai, bet paskui jau uzkabino:)

2012 lapkričio 28

Doriano Grėjaus portretas

Labai patiko

2013 rugsėjo 28

Budenbrokai

Labai patiko

2015 sausio 19