Visos knygos

Edwardas Lucasas (Edward Lucas, g. 1962) yra plačiausiai Rytų Europos regioną pažįstantis ir ten gyvenęs žurnalistas, rašantis apie jį daugiau nei 20 metų. Didžiojoje Britanijoje jis laikomas geriausiu šio regiono ekonomikos ir politologijos ekspertu, jis dirba „The Economist“, bendradarbiauja su „The Independent“, BBC ir kitomis žiniasklaidos priemonėmis.
Ši knyga, paremta posovietinio etapo analize ir pačiais naujausiais faktais (pirmoji jos laida anglų kalba pasirodė 2008 metų vasarį), yra pati kritiškiausia kada nors paskelbta studija apie Putino Kremliaus politiką. Ji neabejotinai sukels Rusijos įsiūtį, kaip ir jo straipsniai „Daily Mail“, po kurių Lucasas sulaukė Kremliaus šalininkų grasinimų.
Edwardo Lucaso tikslas – atkreipti Vakarų dėmesį į Kremliaus vykdomą politiką, kuri dėl daugybės argumentų yra vadinama nauju Šaltuoju karu (tai tik patvirtina mūsų Prezidento neseniai išsakytus žodžius), o jo priešakinėse linijose atsidūrė Rytų Europos šalys, tarp jų ir Lietuva. Grėsmingi Rusijos veiksmai naujame Šaltajame kare turi priversti Vakarus atsibusti, susivienyti ir duoti jai atkirtį. Lucasas pateikia įspūdingą naujausios Rusijos politikos, ekonomikos, visuomenės ir ideologijos analizę, su kuria būtina susipažinti kiekvienam Lietuvos piliečiui.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.