Visos knygos

Knygoje Prašau, liaukitės iš manęs tyčiotis... amerikiečių autorė ir visuomenės veikėja Džodė Blanko (Jodee Blanco) pasakoja kvapą gniaužiančią asmeninę istoriją, kuri davė pradžią programai prieš patyčias mokyklose visoje JAV.

Kol kiti vaikai svajojo apie šokius, pirmąjį bučinį ir studijas universitete, Džodei Blanko teko sukti galvą, kaip iš mokyklos klasės nusigauti iki skaityklos, išvengiant patyčių ir spjūvių. Ši knyga – drąsus ir gyvas pasakojimas apie tai, ką reiškia būti atstumtuoju, kaip sudėtinga net mylintiems tėvams rasti tinkamą būdą bendrauti su patyčias kenčiančiu vaiku, kodėl mokyklose dažnai nesugebama užbėgti nelaimei už akių, ir kaip psichinės sveikatos priežiūros atstovai gali neteisingai interpretuoti ilgalaikio mokykloje patirto tyčiojimosi pasekmes.

Prašau, liaukitės iš manęs tyčiotis... – atviras laiškas visiems, galintiems ir norintiems prisidėti prie šiandienos vaikų ir paauglių saugumo bei gerovės; tai draugiškas balsas, kuris ragina netylėti, jei esi skriaudžiamas, drąsina kreiptis pagalbos ir padeda suprasti, kad tu – ne vienas, ir tu – stiprus.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Beprasmiška vengti malonumo vien dėl to, kad jis yra nepasiekiamas kitam, atsisakyti laimės tik todėl, kad kitas yra nelaimingas. Kiekvieną sekundę, kai mes juokiamės ir paikiojame, kas nors savo guolyje krioguoja ir miršta, už tūkstančių langų slypi skurdas ir žmonės kenčia alkį, yra pasaulyje ligoninės, akmenų skaldyklos ir anglių kasyklos, kad fabrikuose, raštinėse, kalėjimuose nesuskaičiuojama daugybė žmonių kas mielą valandą tempia savo jungą ir kad nė vienam iš jų nebus lengviau kęsti savo nedalią, jei dar kitas beprasmiškai kankinsis. Jeigu pamėgintum aprėpti mintimis visas negandas, kurios tuo pat metu ištinka žmones žemėje, tau tuoj išlakstytų miegai ir išblėstų šypsena lūpose. Bet mus slegia ir gniuždo ne išgalvotos, ne įsivaizduotos nelaimės, iš tikrųjų sukrėsti žmogų gali tik tai, ką jis pats regi savo užjaučiančiomis akimis.

S.Cveigas "Širdies nerimas"

Skaitytojų vertinimai

Lietuviai prie Laptevų jūros

Labai patiko

2020 spalio 8

Miręs pasauliui (Sukes Stekhaus knyga 4)

Patiko

Viena iš mano mylimiausių šios serijos...s savo ydas, tik ji viena be nuodėmės.

2013 balandžio 3

Hausas ir filosofija. Meluoja visi

Nepatiko

Visiskai ne mano skonio knyga

2012 vasario 5

Meno istorija

Labai patiko

2013 gegužės 13

Troškimų skersgatvis

Nepatiko

Pradejau skaityti, bet net neipusejus numeciau. "Kazkaip man tai nelabai

2012 vasario 5