Visos knygos

Tai įspūdinga, sukrečianti, pagrįsta autentiška medžiaga ir meistriškai sukurta studija apie XXI amžiaus tarptautinio organizuoto nusikalstamumo pasaulį. Jos autorius - Misha Glenny - žymus britų žurnalistas ir istorikas, trejus metus rinko informaciją apie ginklų prekeivius Ukrainoje, pinigų plovimą Dubajuje, narkotikų sindikatą Kanadoje, kibernetinius nusikaltėlius Brazilijoje, turto prievartautojus Japonijoje… Analizuodamas milžinišką narkotikų, prekybos moterimis ir ginklais, nelegalaus darbo paklausą visuose penkiuose kontinentuose, autorius bendravo su gangsteriais, policijos pareigūnais ir organizuoto nusikalstamumo aukomis.

„McMAFIA“: nusikalstamumas be sienų“ atskleidžia nusikaltimo prigimtį šiuolaikiniame pasaulyje ir pateikia gilias įžvalgas apie globalizacijos spąstus - ribos, skiriančios tai, kas yra teisėta ir kas neteisėta, dažnai labai neaiškios. Dokumentinėmis fotografijomis iliustruotoje knygoje narpliojami amžinosios triados - nusikaltimų, politikos ir pinigų - sąsajos visame pasaulyje.

Kelionės pradžia - pasibaisėtina žmogžudystė Anglijos biržos maklerių rajone. Kvapą gniaužiančios ir šiurpinančios, tikros ir kitąkart įkvepiančios knygoje papasakotos istorijos sukuria neįtikėtiną sparčiai augančios šešėlinės ekonomikos paveikslą.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Kai viskas gerai, to gėrio faktas - visur. Dainoje, kurią girdi ausinuke. Knygoje, kurią skaitai. Parduotuvės lentynose... Kai atidarai duris. Kai žvilgsnis kažkur nuplaukia kartu su metro. Dėvi tai vidinėje skrybėlės pusėje. Tuo apkraštuotos tavo kišenės...

Reikalas tas, kad, žinoma, kai viskas blogai, tą blogį matai lygiai tose pačiose vietose.

D.Levithan "Įsimylėjėlių žodynas"

Skaitytojų vertinimai

Mūsų laikų tema ir kitos esė

Patiko

2015 sausio 10

Leo ir Emi. Septintoji banga

Labai patiko

Po kiek laiko mielai vėl skaityčiau šią knygą. Labai sužavėjo rašymo stilius.

2012 lapkričio 4

Vilko valanda

Labai patiko

2019 rugsėjo 6

Paveldėta kilmė

Patiko

2015 balandžio 24

Paklausk Alisos

Labai patiko

2018 rugsėjo 24