Visos knygos

...dažniausiai pasitaikanti kliūtis, trukdanti patirti gyvenimo pilnatvę, į kurią daugybę kartų buvau atsitrenkęs, yra neryžtingumas, neleidžiantis mums nei pasilikti tikrai vieniems su gyvenimu, nei visiškai dviese su kitu žmogumi.
Būti pusiau ten, pusiau čia – tikroji visiško vienišumo pradžia.

Mark Nepo (Markas Nepo; g. 1951) – amerikiečių poetas ir filosofas, dvylikos knygų autorius, daugiau kaip trisdešimt metų poetiškai kalbantis apie dvasingumą. Susirgęs vėžiu, o paskui jį įveikęs, autorius rašo ir moko, kaip pakeisti save, kad pasaulis aplink taptų geresnis. Marko Nepo kūriniai išversti į prancūzų, portugalų, japonų ir danų kalbas. Jo tekstų galima rasti garsiausiuose dvasios rekolekcijų centruose, kuriuose dirbama su sveikstančiųjų ir medicinos darbuotojų bendruomenėmis. Markas skaito paskaitas, dalyvauja susitikimuose su skaitytojais, rengia rekolekcijas. Jo knygos poetiškai ir paprastai moko rasti vidinę ramybę bei dvasinę išmintį. Skirti žmonėms, ieškantiems savojo „aš“ – ir jį jau radusiems, gyvenantiems taikoje su savimi ir pasauliu – ir to dar tik siekiantiems, Marko Nepo tekstai atveria gyvenimišką išmintį, glūdinčią paprasčiausiuose, kasdieniuose dalykuose.

„Pabudimo knyga“ – išminties knyga, kur kiekvienai dienai skirtas atskiras tekstas ir pratimai, skirti mūsų dvasios treniravimui. Nuliūdusiems ir nusivylusiems, ieškantiems ramybės ir gyvenimo prasmės ją reikėtų atsiversti kiekvieną dieną, ieškant paramos ir nušvitimo, dvasinės ramybės ir darnos. Kai neįstengiame susitaikyti su mus supančia netiesa, kai nutinka kas nors negera, kai gyvenimas atrodo svetimas ir priešiškas, „Pabudimo knyga“ išmintingais žodžiais ir meditacijomis gali vėl mus sutaikyti su savimi pačiais ir visu pasauliu.

    Pabuskite su „Pabudimo knyga“ naujam, geresniam gyvenimui

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Klaidų nebūna. Visi įvykiai, kuriuos prisišaukiame, net ir patys nemaloniausi, yra būtini tam, kad išmoktume, ką turime išmokti; kad ir kokį žingsnį žengtume, jis reikalingas nueiti ten, kur esame nusprendę nueiti.

R.Bach "Tiltas per amžinybę"

Skaitytojų vertinimai

Vinetu II

Labai patiko

2016 spalio 27

Jonvabalių takas

Labai patiko

2019 liepos 19

Trobelė

Nepatiko

2012 rugsėjo 7

Dangus neturi išrinktųjų

Vidutinė

2013 gruodžio 2

Ledinis šaltis

Labai patiko

Vau! Jau seniai neesu skaičiusi toooki...ši knyga, užkėlė labai aukštą kertelę.

2013 birželio 3