Psichologija, religija, filosofija

Mago kelias
Mijalba , 2004 m.
221 psl.
Žanras: Psichologija, religija, filosofija
Būklė: Gera
Deepak Chopra knyga Mago kelias
  • Deepak Chopra knyga Mago kelias

Šimtmečius didžiausią Vakarų civilizacijos mokytoją Merliną supo mitai ir legendos. Dabar Deepakas Chopra "New York Times" perkamiausių knygų "Septyni dvasiniai sėkmės dėsniai" ir "Merlino sugrįžimas" autorius naudoja senovinį Merlino kelią kaip vadovą šių laikų žmonėms.

"Mūsų laikais magų reikia labiau negu bet kada", rašo Chopra, vedantis skaitytojus į laisvės ir stebuklų pasaulį.

"Mago kelias" sudarytas iš dvidešimties pamokų, padėsiančių skaitytojui peržengti įprastos tikrovės ribas, sukūrus sąmonės pokytį, atveriantį protą dvasinės transformacijos reikšmei kasdieniniame gyvenime. Šita transformacija yra tikra mago alchemija. Deepak Chopra kviečia skaitytoją į šventą žygį. Jis vaizduoja Merliną kaip mūsų išmintingiausios savasties personifikaciją. Pateiktas klasikine mokytojo-mokinio istorijų forma, Merlino pamokymai jaunajam Artūrui atskleidžia sugebėjimą pačių sau prisiskirtus ribotumus transformuoti į begalinių galimybių įvaldymą meilei, pilnatvei ir dvasiniam ryšiui pasiekti.

Jei tyliai atsisėsite ir stebėsite savo protą, pamatysite, kad jis pilnas sumišusių signalų. Mes tiek įsitraukę į vaidmenų žaidimą - rūpintojėlis, tiekėjas, tėvas, vaikas - kad nebeturime laiko sužinoti, kas iš tiesų esame. Kiekviena pamoka "Mago kelyje" pažadina protą ir nukreipia mus atpildą nešančiu keliu į begalybę.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


Jums taip pat gali patikti

chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.