Grožinė literatūra, romanai

Lavono akys buvo gailiaširdiškai užmerktos, tik lūpos ryškiai mėlynos. Plonas ledo sluoksnis aptraukė liemenį, visiškai paslėpdamas apatinę kūno dalį.
"Ledo princesė" pradeda trilerių seriją: Fjelbaka, kur gyvena tik 1000 gyventojų, ir visi vienas kitą pažįsta; šcherai, saulėje mirguliuojantis vanduo, ramios įlankos, laiveliai… Saugu, ramu ir gera. Taip mano ir žurnalistė Erika Falk, į gimtąjį kaimelį atvykusi tvarkyti mirusių tėvų namo. Kaip tik todėl ją taip sukrečia vaikystės draugės žūtis: gražuolė Aleksandra randama vonioje perpjautais riešais, žiemos šaltis jos kūną jau pavertęs ledu. Tačiau sunku patikėti, kad tai savižudybė. Ši mirtis neduoda Erikai ramybės; toliau rausdamasi draugės gyvenime, ji atskleidžia vis daugiau paslapčių. Kai prie tyrimo prisideda ir kitas Erikos vaikystės draugas, tyrėjas Patrikas Hedstriomas, kai kam ima darytis ankšta... Tačiau ar kaimelio gyventojai pakęs beatodairišką kišimąsi į tai, kas turėtų likti už uždarų durų? Erikos ir Patriko tandemas įsuka skaitytoją į šiurpinantį verpetą, kunkuliuojantį po iš pažiūros ramiu ledu.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (2)

Vidutinis įvertinimas: Patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Pasaulis - tai didžiulis katilas, kuriame verda kažkas didingo. Tik mes dar nežinome kas. Viskas, ką darome, ką juntame ar mąstome, yra šio mišinio sudedamosios dalys. Privalome savęs paklausti, ką patys įdedame į šį katilą? Pagiežą, priešiškumą, pyktį, smurtą? O gal įdėsime meilės ir darnos?

O kaip tu? Kokių sudedamųjų dalių norėtum įdėti į bendrą žmonijos troškinį?

E.Shafak „Keturiasdešimt meilės taisyklių“

Skaitytojų vertinimai

Meistras ir Margarita

Labai patiko

2013 vasario 8

Paslaptinga dama. Kilmingieji Velingamai

Labai patiko

2013 lapkričio 12

Auksaviriai I

Patiko

2013 gegužės 24

Pas motulę augau

Labai patiko

2020 sausio 23

Lengviau mokykimės užsienio kalbų

Labai patiko

2012 vasario 10