Visos knygos

Pardavinėdama prabangų butą Niujorke, Leisė Farel tampa žmogžudystės liudininke ir išgirsta paskutinius aukos žodžius. Galbūt ši informacija susijusi su dar viena žmogžudyste, todėl Leisės gyvybei gresia pavojus. Ji privalo išvykti iš Niujorko ir nutraukti ryšius su artimaisiais.
Toli nuo namų Leisė pratinasi prie naujo gyvenimo ir... sutinka jauną radijo pokalbių laidos vedėją Tomą Linčą. Tarp jųdviejų iškart įsiplieskia aistra. Tačiau melas, kuriame Leisė priversta gyventi, trukdo užsimegzti rimtesnei draugystei - Leisė net savo tikro vardo mylimajam negali pasakyti... Tačiau žudikas jos naują vardą sužino ir netrukus atseka moterį iki jos slėptuvės.
Supratusi, kad jai ir jos brangiems žmonėms vėl iškilo pavojus, Leisė pasiryžta susekti nusikaltėlį. Išsigelbėti ji galės tik išsiaiškinusi žmogžudystės, kurios liudininke tapo, paslaptis...

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Noriu, kad mes iš visų jėgų gyventume jausdami pilnatvę. Tikrai siaubingai jaučiuosi tada, kai suprantu, jog žmogus nugyveno gyvenimą, kuris neišreiškė jo sielos. Jis nematė nieko kita, tik "turėjau" ir "reikėjo", kažką kaltindamas, save ramindamas.

V.Satir

Skaitytojų vertinimai

Kas nors žydra

Labai patiko

2012 kovo 26

Pražūtingas opalas

Labai patiko

2012 spalio 16

50 žymiausių XX amžiaus romanų

Vidutinė

Kažkoks padrikas tekstas, kai kur visa...gyvenimo detales, trumpas biografijas.

2013 rugpjūčio 30