Grožinė literatūra, romanai

Nežinomi kaulai, neatskleistos paslaptys ir neišaiškinti nusikaltimai iš tolimos praeities meta grėsmingus šešėlius į dabartį nuostabiame naujajame New York Times bestselerių autorės Tes Geritsen trileryje.
Nūdiena: Džulija Hemil savo įsigyto namo sode aptinka kraupų radinį – akmeningoje dirvoje užkastą žmogaus, moters, kaukolę, kurioje įgudusia akimi Bostono teismo medicinos ekspertė Mora Ailz nustato neabejotinas nusikaltimo žymes. Tačiau žinios apie tai, kas tokia ta bevardė moteris buvo ir kas ją ištiko, užsimetusios kitame laike...
Bostonas, 1830-ieji. Kad išgalėtų susimokėti už mokslą. Norisas Maršalas, gabus, bet neturtingas Bostono medicinos koledžo studentas, prisidėjo prie vietinių „resurekcionistų“ – tų, kurie iš kapų grobia numirėlius, siekdami juos parduoti juodojoje rinkoje anatomijos studijų tikslams. Tačiau netgi tokia šlykšti komercija nublanksta prieš sukrečiančią žmogžudystę medicinos sesers, kurios kūnas rastas sudarkytas universiteto klinikos teritorijoje. O kai toks pat šiurpus likimas ištinka įžymų daktarą, Norisui paaiškėja, kad dėl nelegalios prekybos lavonais tapo pagrindiniu įtariamuoju.
Kad galėtų įrodyti savo nekaltumą, Norisas privalo surasti vienintelę savo akimis trumpai suspėjusią pamatyti žudiką liudininkę – Rozą Konoli, gražutę siuvėją iš Bostono lūšnynų, besibaiminančią, kad pati gali tapti kita auka. Padedami sardoniško, aštraus proto jaunikaičio Oliverio Vendelo Holmso, Norisas ir Roza naršo miestą – nuo kraupių kapinių ir prozektoriumų iki prabangių rūmų ir visuomenės grietinėlės galios centrų – sekdami pėdsakais išsigimėlio maniako, tykančio ten, kur mažiausiai jo tikimasi... ir laukiančio savo kitos mirtinos progos.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (3)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Liūdna tiesa yra ta, kad tikrasis žmogaus gyvenimas susideda iš daugelio nepermaldaujamų priešybių - dienos ir nakties, gimimo ir mirties, laimės ir nelaimės, gėrio ir blogio. Mes netgi nesame tikri, kad viena priešybė įveiks kitą, kad gėris nugalės blogį, o džiaugsmas - skausmą. Gyvenimas yra mūšio laukas. Jis visada toks buvo ir visuomet bus, o jeigu taip nebūtų, baigtųsi ir egzistencija.

K.G.Jungas "Žvelgiant į pasąmonę"

Skaitytojų vertinimai

Atsisveikinimo valsas

Vidutinė

Viena iš tokių knygų, kurias beskaitan...ir padėti knygą į šalį. Man ji netiko.

2012 rugpjūčio 23

Mano sesers globėjas

Labai patiko

Nuostabi knyga. Nuostabi savo atvirumu...ume išgyventi tokią skaudžią istoriją.

2014 balandžio 9

Karaliaus saliamono kasyklos

Labai patiko

2012 gruodžio 5

Trapumas

Labai patiko

Sujaudino, sukrėtė, išspaudė ašarą... ... vaikai ir šalia jų esantys artimieji.

2012 kovo 14

Žmogus, kuris juokiasi

Labai patiko

Labai įtraukė, pradėjus skaityti negal...rtesnė dėmesio už "Paryžiaus Katedrą."

2012 gruodžio 13