Visos knygos

Naujojoje serijos „Mamos biblioteka“ knygoje rašoma apie tai, kuo vaikus traukia kompiuteriai, tačiau joje informacija apie medijas, smegenyse vykstančius pokyčius ir priklausomybę nuo kompiuterio išdėstyta visiškai kitaip nei internete. Knygos tikslas nėra pranešti ką nors sensacingo, ji skirta padėti suprasti, kuo gi toks patrauklus modernusis medijų pasaulis ir kaip kompiuteris veikia vaiko kūną ir sielą.

Vienas garsiausių vokiečių vaikų ir šeimos psichologų Wolfgangas Bergmanas kartu su kolega Geraldu Hütheriu teigia, kad nors realus pasaulis daugeliu atžvilgių yra įdomesnis ir įvairesnis už kompiuterinį, dažnai jis tampa skurdus, nes jame trūksta to, ko augančiai kartai reikia norint atsiskleisti: užduočių, vizijų ir pavyzdžių, į kuriuos būtų galima orientuotis, struktūrų, kurios suteiktų paramą, ir žmonių, kurie suteikia globą, vertina, pripažįsta, padrąsina ir stiprina pasitikėjimą. Autoriai įsitikinę, kuo turtingesnis ir saugesnis yra vaikų gyvenimas, tuo atsparesni jie tampa virtualaus pasaulio vilionėms.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Viskas kaupiasi. Niekada nebūna kalta tik viena akimirka, bet kas nors visada priveda prie ribos. Diena po dienos kaupiasi nedideli skauduliai, to net nepastebi, kol vieną dieną nepakyli iš lovos ir jauti, kad širdis prasivėrė nuo spaudimo.

C.Greenhalgh "Suvilioti Ingridą Bergman"

Skaitytojų vertinimai

Paštas

Nepatiko

2012 sausio 14

Penktasis kalnas

Patiko

2019 rugsėjo 6

Silva Rerum

Labai patiko

2019 rugsėjo 6

Hipnotizuotojas

Labai patiko

Reta knyga šitaip traukė perskaityti k...s. Tikiuosi, nes jau pasirodė antroji.

2013 birželio 5

Krikščioniškosios ikonografijos žodynas

Labai patiko

2018 birželio 7