Grožinė literatūra, romanai

Juodasis ordinas
Eridanas , 2008 m.
381 psl.
Žanras: Grožinė literatūra, romanai
Būklė: Gera

 Pragaištingas gaisras, nusiaubęs Kopenhagos knygyną, pradeda įvykių grandinę, kuri apjuos visą pasaulį. Gaisru ir žmogžudystėmis kažkas stengiasi paslėpti ketinimus pavogti Bibliją, kuri kitados priklausė Čarlzui Darvinui, evoliucijos teorijos kūrėjui.
Kaip ši Biblija, kurioje senovės runomis yra užšifruotas "gyvybės kodas", susijusi su paslaptingais fašistinės Vokietijos genetiniais eksperimentais? Ką bendro turi budistų vienuolių Nepale beprotybė ir siaubinga mirtis su keistais, neregėtais padarais Pietų Afrikos Respublikoje?

 Atsakymus į šiuos klausimus rasime "Juodajame ordine", romane, kuriame dera "Da Vinčio kodo" istorinė perspektyva, naujausios genetikos mokslo žinios ir puikus rašytojo bei pasakotojo talentas.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


Jums taip pat gali patikti

chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Beprasmiška vengti malonumo vien dėl to, kad jis yra nepasiekiamas kitam, atsisakyti laimės tik todėl, kad kitas yra nelaimingas. Kiekvieną sekundę, kai mes juokiamės ir paikiojame, kas nors savo guolyje krioguoja ir miršta, už tūkstančių langų slypi skurdas ir žmonės kenčia alkį, yra pasaulyje ligoninės, akmenų skaldyklos ir anglių kasyklos, kad fabrikuose, raštinėse, kalėjimuose nesuskaičiuojama daugybė žmonių kas mielą valandą tempia savo jungą ir kad nė vienam iš jų nebus lengviau kęsti savo nedalią, jei dar kitas beprasmiškai kankinsis. Jeigu pamėgintum aprėpti mintimis visas negandas, kurios tuo pat metu ištinka žmones žemėje, tau tuoj išlakstytų miegai ir išblėstų šypsena lūpose. Bet mus slegia ir gniuždo ne išgalvotos, ne įsivaizduotos nelaimės, iš tikrųjų sukrėsti žmogų gali tik tai, ką jis pats regi savo užjaučiančiomis akimis.

S.Cveigas "Širdies nerimas"

Skaitytojų vertinimai

Geišos gyvenimas

Patiko

2012 birželio 2

Sala

Patiko

2012 gegužės 27

Namas prie jūros

Patiko

2019 gegužės 5

Jei pasilikčiau

Patiko

Iš serijos "knyga be skirtuko" - persk...ajones, apie gyvenimą ir jo trapumą...

2014 birželio 18

Plutonija

Labai patiko

noreciau nusipirkti ir dar karta (ir n...rskaityti PS buvau skaites pries 25 m.

2013 vasario 20