Psichologija, religija, filosofija

Astrologijos vadovėlis
Mijalba , 2020 m.
410 psl.
Žanras: Psichologija, religija, filosofija
Būklė: Labai gera

„Astrologijos vadovėlis" jau savo pavadinimu išduota, kokios informacijos tikėtis ezoterikės Loretos Stonkutės knygoje. Tai pirmasis išsamus ir profesionaliai parengtas astrologijos vadovėlis lietuvių kalba.

Daugeliui žmonių astrologija asocijuojasi tik su horoskopais, kurie spausdinami paskutiniame dienraščio puslapyje. Jei žada gerus dalykus - džiaugiamės, o jei pranašauja blogą dieną - netikime. Tačiau astrologijos mokslas nėra toks paprastas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Astrologija gali atsakyti ne tik kaip įvairiems zodiako ženklams seksis šią savaitę. Ji taip pat gali paaiškinti įvairius nesuprantamus dalykus, tokius kaip keisti sapnai, ligos iš kurių neišsikapstome, nuolat sugrįžti traukiančios vietos, persekiojančios problemos šeimoje ar darbe. Be viso to, astrologija dar ir kelias į save.

Susidomėję astrologija žmonės turi įgyti daug žinių, o Loretos Stonkutės parengtas „Astrologijos vadovėlis" gali tapti puikiu klasikinės-karminės astrologijos žinynu ir mokymo įrankiu. Pasak trumpo aprašymo, knygoje surinkti svarbiausi pagrindai ir profesionali informacija.

„Astrologijos vadovėlis" skirtas būsimiems astrologams, tačiau naujų žinių čia ras ir jau praktikuojantys profesionalai. Knyga prasideda įvadu į astrologiją, supažindinimu su ženklais ir planetomis, jų išsidėstymu ir reikšme. Toliau autorė kalba apie Saulę, Venerą, Marsą, Jupiterį, Merkurijų, Saturną ir kitas planetas ženkluose, taip pat jų stiprumą.

Besimokantys astrologijos sužinos apie planetų aspektų konfigūracijas, direktyvines, retrogradines, stacionarias, pozityvias ir neigiamas planetas. Kiti skyriai kalba apie gyvenimo bei mirties taškus, karminę brandą bei mėnulio kalendorių.

Pabaigoje astrologė Loreta Stonkutė įtraukė skyrius apie meditacinę astrologiją, energetinę mediciną bei būdus įveikti ligas. Baigę kursą mokiniai savo žinias galės pasitikrinti astrologijos baigiamajame teste.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Leisk savo baimėms kilti, leisk joms imtis savo piktų darbų, o kai pamėgins - sutriuškink jas. Jei nepažabosi savo baimių, - jos tik didės, apspis tave iš visų pusių ir užtvers kelią, kuriuo nori pakreipti savo gyvenimą. 

Kiekvienas vingis, kurio baiminiesi, tėra tuščia vieta, tik atrodanti tarsi paties pragaro vartai.

R.Bach "Mesijo vadovas"

Skaitytojų vertinimai

Paskutinė Skarletės meilė

Patiko

2014 lapkričio 28

Tolimos valandos

Patiko

Sunku buvo nuo knygos atsitraukti. Tok...ausmas, bet... vis tik - gera knyga :)

2015 sausio 28

Penkiasdešimt išlaisvintų atspalvių III

Vidutinė

Pirmoji puse knygos buvo nuobodi ir be...jai tapo laiminga seima su vaikuciais.

2014 vasario 7

Mano fantazijų sąrašas

Labai patiko

Puiki, aštraus moteriško humoro nestok...ertė garsiai nusijuokti, ir ne kartą..

2014 spalio 25

Išnarplioti Oliverį

Patiko

2019 rugpjūčio 28