Psichologija, religija, filosofija

Kaip užauginti žmones, kuriems sekasi
Baltų lankų vadovėliai , 2019 m.
278 psl.
Žanras: Psichologija, religija, filosofija
Būklė: Labai gera

Anne vadovauja genetinių tyrimų kompanijai „23andme", Susan yra socialinio tinklo „YouTube" galva, o Janet - Kalifornijos universiteto pediatrijos profesorė. Visas šias tris moteris vienija Wojcicki pavardė - visos jos yra supermamos Esther Wojcicki dukterys. Moters, kuri tituluojama Silicio slėnio krikštamote. Niekas geriau už ją nežino, kokie auklėjimo metodai padeda vaikams tapti geriausiais. Perskaitę Esther Wojcicki knygą „Kaip užauginti žmones, kuriems sekasi" suprasite, kaip auginami genijai.

Knygoje Esther Wojcicki pristato savo auklėjimo metodą TRICK. Jį sudaro penki fundamentalūs principai, padedantys augti savarankiškai asmenybei. Tai pasitikėjimas (angl. Trust), pagarba (Respect), nepriklausomybė (Independence), bendradarbiavimas (Collaboration) ir paslaugumas (Kindness). Visi jie veda bendro tikslo link - augdamas vaikas turi tapti savarankiška asmenybe savarankiškame pasaulyje. Juk vaikus auklėjame ne dėl tinkamo elgesio namuose ar klasėje, bet dėl to, kad jie - būsimo pasaulio gyventojai ir žmonijos ateitis.

Skirtingai nei populiarių teorijų autoriai, Esther Wojcicki knygoje „Kaip užauginti žmones, kuriems sekasi" nepritaria tėvų „sraigtasparnių" ideologijai. Pamirškite tai - bendraukite su jais, kaip su lygiais. Leiskite jiems patirti pasaulį ir būti atsakingiems už savo veiksmus. Esther dukros įrodė - šis triukas (angl. TRICK) puikiai veikia!

Esther Wojcicki - amerikiečių žurnalistė, rašytoja, ugdymo ekspertė. Niujorke gimusi Esther studijavo Kalifornijoje, čia baigė anglų kalbą ir politikos mokslus. Vėliau savo žinias gilino studijuodama žurnalistiką. Nuo 1984 m. ji dirba Palo Alto mokykloje, kur dėsto anglų kalbą ir žurnalistiką. Jos vyras Stanley - Stanfordo universiteto fizikos profesorius. Mokytojaudama Esther tūkstančiams vaikų padėjo rasti savo gyvenimo kelią, apie ją su susižavėjimu atsiliepė net Steve'as Jobsas.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Kuo aukščiau pakyla žuvėdra, tuo toliau ji mato.

R.Bach "Džonatanas Livingstonas Žuvėdra"

Skaitytojų vertinimai

Žaliapūkė

Labai patiko

Gaila, kad šios knygeles neišleidžia n...iniams vaikams galėtų būti patrumpinta

2015 vasario 13

Partneris

Patiko

Puikus rašytojas, puikūs jo kūriniai. ...visa tai baigsis. O baigėsi… Ohoho :)

2012 gruodžio 18

Kaulų sodas

Patiko

galbūt ši knyga labiau tinka su medici...g noriu būti patologe. Rekomenduoju :)

2017 vasario 19

Princesės knyga

Labai patiko

Noriu šia knyga labai

2020 gegužės 5

Ar tai ne akivaizdu

Labai patiko

Praktiška turintiems verslą.

2012 kovo 13