Psichologija, religija, filosofija

Mirusieji sapnuose ir vizijose
Dajalita , 2016 m.
344 psl.
Žanras: Psichologija, religija, filosofija
Būklė: Gera

Trokštame palaikyti ryšius su mirusiaisiais: jų ilgimės, norime jų atleidimo ir patvirtinimo, kad, pasibaigus fiziniam mūsų gyvenimui, laukia kitas. Sapnų metu mūsų kontaktas su mirusiaisiais yra tikras. Mes galime išvystyti savo įgūdžius ir tapti sielos vadovais. Kontaktas su mirusiais, ypač sapnavimo metu, yra labai natūralus dalykas dėl trijų priežasčių: jie neišnyko; jie ateina mūsų aplankyti; mes per sapnus nukeliaujame į jų karalystę. Mirusieji dažnai yra su mumis. Dėl įvairių priežasčių jie gali pasilikti arti Žemės. Jie būna šalia mūsų, nes yra pasimetę ar susipainioję, įsitvėrę pažįstamų žmonių, aplinkos, senų įpročių - tokiais atvejais jiems reikia skubiai padėti keliauti tolyn. Jie gali gaišuoti dėl nebaigtų darbų, norėdami ištaisyti padarytas klaidas ar aplaidumą, kuriuos tik dabar, žvelgdami iš Anapusinio Pasaulio, aiškiai suvokė esant. Jie sugrįžta, kad mus sergėtų, prisiimdami patarėjo ar "šeimos angelo" vaidmenį.Šamanas ir australų profesorius Robertas Moss'as pasakoja apie sapnus ir vizijas, kurie atidengia kitą pasaulį.


Svarbiausia knygos "Mirusieji sapnuose ir vizijose" mintis - nereikia laukti mirties, kad prisimintume tai, ką žino mūsų siela. Pateikti pasakojimai ir praktiniai užsiėmimai ragina gyventi drąsiai, kad sielos gyvenimas būtų aistringas ir turtingas, kad nebijotume suvedamų durų, už kurių laukia mirtis.
Remdamasis asmenine patirtimi bei senovinėmis ir vietinėmis tradicijomis, Moss'as pateikia uždegančias istorijas. Būdamas nepaprastai įžvalgus, autorius turi sąsajų su poetu W. B. Yeats'u, kuris puoselėjo ambicijas parašyti knygą Western Book of the Dead, kad patenkintų mūsų laikų sielų alkį. Moss'as mus moko tiesos, kad "nėra mirties - mes tik pakeičiame pasaulius".

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Juk pasijusti įžeistam kartais gali būti ir malonu, ar ne tiesa? Ir juk žino žmogus, kad niekas jo neįžeidė, kad jis pats įžeidimą sugalvojo ir primelavo dėl gražumo, pats perdėjo, kad dailingiau atrodytų, prie žodžio prikibo ir iš adatos vežimą priskaldė, - pats žino tai ir vis dėlto pirmas įsižeidžia, taip įsižeidžia, jog net malonumą, didelį pasitenkinimą jaučia, o šitaip ir neapykantą išsiugdo...

F.Dostojevskis "Broliai Karamazovai"

Skaitytojų vertinimai

Haris Poteris ir išminties akmuo

Labai patiko

2012 liepos 21

Karalienė Bona

Labai patiko

2020 gegužės 21

Merė Popins atidaro duris

Labai patiko

2020 sausio 23

Mylėti tą, kuris šalia

Labai patiko

Geras siužetas, ne nuobodūs herojai ir holivudiška pabaiga.

2012 birželio 1

Kvėpavimas į marmurą

Labai patiko

Man ši rašytoja įdomi, ir stilius, ir ...rp partnerių.Skaičiau pirmąji leidimą.

2014 vasario 18