Psichologija, religija, filosofija

Menas būti laimingam
Mijalba , 2012 m.
198 psl.
Žanras: Psichologija, religija, filosofija
Būklė: Labai gera

Knyga „Menas būti laimingam" parašyta remiantis pozityviąja psichologija, NLP, gyvenimo kaučingu. Autorė Elada Eimaitė Elurija, remdamasi savo gyvenimo patirtimi, asmeniniais dvasiniais ieškojimais, siekia atskleisti tikros laimės paslaptį. Tai naujo mąstymo, gilių įžvalgų knyga, akcentuojanti galingą tiesą, kad laimė yra mūsų pačių rankų darbas, mūsų minčių rezultatas. Autorė skatina pažvelgti į save atidžiau, užduodant sau tinkamus klausimus, ragina ieškoti asmeninės tiesos. Praktikuodamas Laimės dėsnius, skaitytojas, įgaus ne tik drąsos, pasitikėjimo savimi ir tikėjimo, kad kiekvienas turi galimybę nugyventi laimingą bei prasmingą gyvenimą, bet ir suras praktinių patarimų, kaip greičiau nukeliauti iki trokštamo rezultato.

Laimė tai nuolatinio dėkingumo būsena, ramybės ir pilnatvės jausmas, subtilus džiugesys. Tai gebėjimas pasikliauti, užjausti ir dalintis. Tai visapusiška pastanga matyti pasaulį toki koks jis yra ir besąlygiškai jį mylėti. Laimės jausmas gimsta žmogaus sieloje, pačiu vidumi suvokiant nepaprastą gyvenimo grožį. Šitas jausmas persmelkia visas mintis, ištirpdo nerimą ir baimę. Tarsi patvinusios upės vanduo nepaliaujamai pradeda skverbtis i jūsų kasdienybę, poelgius, veiksmus. Tiesą sakant laimė išsilieja už jūsų kūno ribų, švelniai paliesdama visus ir viską aplinkui. Ji nepastebimai transformuoja jūsų gyvenimą, atnešdama su savimi neišmatuojamą gerumo gūsį.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Pasaulis - tai didžiulis katilas, kuriame verda kažkas didingo. Tik mes dar nežinome kas. Viskas, ką darome, ką juntame ar mąstome, yra šio mišinio sudedamosios dalys. Privalome savęs paklausti, ką patys įdedame į šį katilą? Pagiežą, priešiškumą, pyktį, smurtą? O gal įdėsime meilės ir darnos?

O kaip tu? Kokių sudedamųjų dalių norėtum įdėti į bendrą žmonijos troškinį?

E.Shafak „Keturiasdešimt meilės taisyklių“

Skaitytojų vertinimai

100 įtakingiausių asmenybių pasaulio istorijoje

Patiko

10 įtakingiausių asmenybių pasaulio is...kingiausių žmonių žmonijos istorijoje.

2014 gruodžio 23

Čempionų pusryčiai

Patiko

Absurdas. Nuostabus absurdas, su daug...pizodų, linksmų piešinukų pilna knyga.

2014 gruodžio 14

Mergina su drakono tatuiruote

Labai patiko

2012 rugpjūčio 18

Šėtono legatas

Patiko

2017 vasario 21

Heroinas

Patiko

2013 rugsėjo 14