Psichologija, religija, filosofija

„100 prancūziško auklėjimo taisyklių" atsirado iš ankstesnės Pamelos Druckerman knygos „Vaikų auklėjimas pagal prancūzus". Paryžiuje gyvenanti amerikietė žurnalistė, žvelgdama pro dviejų kultūrų prizmę, pateikia skirtingus vaikų auklėjimo principus ir pagrindžia, kodėl turėtume būti labiau atsipalaidavę ir vadovautis nuojauta ir sveiku protu kaip prancūzai.

Norite vaikus kuo anksčiau įtraukti į prasmingą ir lavinančią veiklą? Prancūzai mano, kad ne mažiau svarbu ir padykinėti.

Stengiatės, kad vaikas kuo rečiau susierzintų? Anot prancūzų, jei vaikas neišmoks įveikti susierzinimo, jis užaugs labai nelaimingas.

Esate tikri, kad turint mažų vaikų neįmanoma apsieiti be verksmingų naktų, kasdienių ožiukų, išrankumo maistui ir nuolatinio kišimosi į suaugusiųjų pokalbius? Prancūzai patvirtins, kad viso to galima išvengti.

Ši maža, bet labai šmaikšti ir išmintinga knyga skatina remtis laiko patikrintais vaikų auklėjimo principais. Paryžiuje gyvenanti žurnalistė ir trijų vaikų mama Pamela Druckerman, vadovaudamasi asmenine, prancūzų tėvų ir ekspertų patirtimi, atskleidžia paprastus ir  veiksmingus būdus, kaip neprarandant tėvystės džiaugsmo gerai sutarti su savo atžalomis. Knygoje rasite ne tik praktinių patarimų, bet ir puikių Paryžiaus vaikų darželio valgiaraščio receptų!

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Viešpatie, duok man jėgų, kad galėčiau susitaikyti su tuo, ko negaliu pakeisti, suteik man stiprybės, kad galėčiau kovoti su tuo, ką turiu pakeisti, suteik man išminties, kad galėčiau atskirti viena nuo kito.

Rytiečių malda

Skaitytojų vertinimai

Geltonas rūkas

Labai patiko

Vaikysteje skaiciau kelis kartus. Knyg...domesne uz originalia Dorotes istorija

2012 balandžio 24

Šeimos keliu

Labai patiko

2012 vasario 26

Angelo kvietimas

Patiko

Tokias knygas vadinu terapinėmis. Prad...a kol skaitai. Įtampa kuriama tobulai.

2013 kovo 27

Tave pamiršus

Labai patiko

2014 gruodžio 2

Valymas

Labai patiko

Pritariu vilmutte'i! Labai labai gera knyga

2012 balandžio 3