Psichologija, religija, filosofija

Kaina: 5,00 €

Tikriausiai, dauguma svajoja išgirst atsakymus apie gyvenimą-mirtį, gyvenimo prasmę, kodėl mes čia, žemėje, kodėl mes turtingi ar skurdžiai, kodėl gyvename lietuvoje ar kitoje šalyje... Suprasti kaip buvo sukurtas pasaulis, sužinot ko iš mūsų nori Dievas. Taip pat gal kai kas nori sužinot koks yra tikras Dievo vardas? Einšteinas šitos knygos dėka darė savo mokslinius atradimus, Gandis ja gyveno ir valdė savo šalį...

Pristatau Jums vieną didžiausią visų laikų knygą. Joje Rasite ne dviprasmius aiškinimus, o tokius, kurie yra ištikrųjų. Knygos komentarai - tai ne kokio nors paprasto raštų žinovo svaičiojimai ir jo interpretacijos, o tikro šventojo, kuris atvėrė ne vienam žmogui akis ir privertė atsisakyt daugelio degradavimo priemonių...

Šiais laikais bandoma išgydyti narkomanus, alkoholizmą, rūkymą, bet nieko paprasti žmogeliai negali padaryt, nes eina visai kitu keliu. Viskas seniai atrasta, viskas seniai sukurta, tik kai kas nori redaguot Dievo sukurtus tvarinius, lyg jie būtų už jį galingesni.

Taigi, ši knyga tik tiems, kurie nori išgirst tikrą tiesą apie viską, pradedant nuo atomo iki gyvenimo kituose planetose bei tą ką biblijoje Jėzus vadina Rojumi. Viskas smulkiai aprašoma. Tiesiog, imkite ir skaitykite.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Nieko neverta priimti asmeniškai. Viskas, ką žmonės sako ir daro, dažniausiai yra jų asmeninės realybės projekcija. Įgiję imunitetą svetimoms pažiūroms ir nuomonėms jūs išvengsite beprasmiškų kančių ir savigraužos.

...

Skaitytojų vertinimai

O Sena teka

Vidutinė

tai jau antra mano skaityta Fred Varga...oka ir sugaišto laiko neverta knygelė.

2013 balandžio 26

Mirtinos paslaptys

Labai patiko

Aleksa, Aleksandra Geiter, dvidešimt p...89 metais. Ilgokai ji iki mūsų ėjo....

2013 gegužės 28

Stiklo pilis

Patiko

2019 rugsėjo 6

Suviliok, jei išdrįsi

Vidutinė

mazai intrigos,minimum jumoro,labai pa...s rasytojos knyga *Slaptos fantazijos*

2013 balandžio 23