Pasaulio pažinimas

Kaina: 5,00 €

Viskas prasidėjo nuo svajonės. Vieną ramią šeštadienio popietę Ewanas McGregoras, žymus aktorius ir, kaip pats tvirtina, motociklų fanatikas, žiūrinėjo pasaulio žemėlapį namie ir pamatė, kad aplink pasaulį įmanoma apvažiuoti peršokant Beringo sąsiaurį tarp Rusijos ir Aliaskos. Tai prilygo atradimui, kurio jis nesugebėjo išmesti iš galvos. Galop paskambino bičiuliui – aktoriui ir motociklininkui Charliui Boormanui – ir pranešė: atėjo laikas leistis į ilgą kelią. Pradėję Londone, Ewanas su Charliu vaikėsi savo šešėlius skersai Europą, Ukrainą, Kazachstaną, Mongoliją ir Rusiją. Nenuoramų maršrutas nusidriekė per Ramųjį vandenyną į Aliaską, o tuomet per Kanadą iki Niujorko.
Šioji knyga – autentiški dienoraščių įrašai, kelionės žemėlapiai, atstumų lentelės ir daugybė fotografijų – nerūpestingas, energija trykštantis ir itin nuotaikingas pasakojimas apie du populiarius vyrukus,  nusprendusius rinktis nežinomus kelius, pavertusius kelionę gyvenimo nuotykiu…

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

... kaip gyvenime svarbu dalytis emocijomis. Tokie mainai reikalingi harmonijai ir tęstinumui pasaulyje užtikrinti, antraip taptume nelyginant tušti kambariai, susitelkę tik į save, tikri egoistai, pasirengę suėsti savo pačių širdis, kad tik nereikėtų jų dovanoti kitiems.

N.Lecca "Kavos piramidė"

Skaitytojų vertinimai

125 antpilai ir mišiniai cukraligei gydyti

Patiko

2013 rugpjūčio 13

Paslaptingieji etruskai

Patiko

2012 balandžio 25

Mirtis iš miško

Labai patiko

Tokios knygos dar nebuvau skaitęs. Siu... reikia geram detektyvui. Puiki knyga!

2012 balandžio 3

Rašalo mirtis

Labai patiko

2018 gegužės 3

Mirtinos paslaptys

Labai patiko

2012 spalio 11