Pasaulio pažinimas

„Italija” – knyga, kurią tikrąja to žodžio prasme galima skaityti iš bet kurio galo. Mat ji turi ne tik du autorius, bet ir du viršelius. Atsivertę iš vienos pusės, Italiją išvysite Pauliaus Jurkevičiaus žvilgsniu. Jus apsups šios įstabios šalies spalvos, kvapai ir garsai, neramūs vėjai kedens plaukus. Pajusite, kaip skirtingai čia gali tekėti laikas, suvoksite, kad toli kartais gali būti arti, o Italijos žmonės – tikrai ne vien picas šveičiantys mafijozai. Kuo skiriasi pietiečiai nuo šiauriečių? Koks jų požiūris į nacionalinį himną ir futbolą? Kaip Italijoje jaučiasi svetimšalis? Kaip jam elgtis stadione, mažoje krautuvėlėje ar bažnyčioje? Pauliaus Jurkevičiaus Italija – su gyva plakančia širdimi, ji neleis likti abejingiems.

Atvertę knygą iš kitos pusės, akimirksniu atsidursite spalvingame ir beprotiškame Italijos mados pasaulyje. Jurga Jurkevičienė įsodins jus į greitąjį traukinį „Raudonoji strėlė” ir nulakdins iš Milano į Romą. Už traukinio lango šmėžuoja garsių dizainerių, visame pasaulyje žinomų manekenių veidai. Šiugžda brangios medžiagos, spindi briliantai, skleidžiasi stebuklingi kvapai. Apsilankysite garsiausiuose Italijos madų pristatymuose, prisėsite už prabangaus restorano staliuko šalia pasaulio garsenybių, kyštelėsite nosį į tik išrinktiesiems duris atveriančius garsių mados kūrėjų butikus.

O dar knygoje rasite pačių būtiniausių žodžių ir posakių žodynėlį, kuris labai pravers leidžiantis į kelionę. Juk, pavyzdžiui, nežinodami šios frazės Italijoje tikrai prapulsite: E tu di che squadra sei? – „O tu už kokią komandą sergi?“ Klausimas, kuriuo italai dаžnai pradeda pažintį (arba nebepradeda).

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Problemos skirtos tam, kad skatintų mus veikti, keistis, augti, o ne tam, kad įvarytų depresiją...

...

Skaitytojų vertinimai

Atlantida

Patiko

Knyga pakankamai įdomi, greitai skaitė...i labai geros knygos kažko pritrūko :)

2013 lapkričio 30

Karalienės sesuo (kišeninis f.)

Patiko

Man buvo labai įdomu skaityti daug intrigų, aistrų ir dvaro meilės.

2014 spalio 31

Dieviškas blogis

Labai patiko

pasakojimas apie setono garbintojus ir... isimyli ir cia pasikeis jos gyvenimas

2013 rugsėjo 27

Interviu su vampyru

Labai patiko

Dievinu šitą knygą. x3

2013 spalio 12

Neįvykusi terapija

Vidutinė

Tokia grynai lietuviška knyga. Aprašym...okių knygų, kurių nebesinori pabaigti.

2012 spalio 19