Maistas, pomegiai, hobis

„Prancūzės visais metų laikais" - tai puikus ir išsamus džiaugsmingo gyvenimo meno vadovas.

Populiarios knygos „Kodėl prancūzės nestorėja" autorė Mireille Guiliano, įkvėpta prisiminimų apie laiką, kurį praleido Prancūzijoje, savo antrojoje knygoje pateikia dar daugiau patarimų, kaip išlikti lieknai ir džiaugtis gyvenimu.

Knygoje gausu ne tik naujų receptų kartu su visos savaitės meniu kiekvienam metų laikui, bet ir puikių stiliaus, etiketo, vakarėlių rengimo patarimų. Knygoje „Prancūzės visais metų laikais" rasite ir daugybę būdų, kaip susirišti šalikėlį, visą skyrių apie vyną ir jo derinimą su maistu, sūrius, o knygos gale - nedidelę prancūzų kalbos pamokėlę.Stilingoje, išmintingoje ir smagioje knygoje - ir intriguojantys pasakojimai apie prancūzų gyvenimo būdą

Bestselerio „Kodėl prancūzės nestorėja" autorė Mireille Guiliano žino: prancūzės neturi laiko dejuoti dėl talijos apimčių - jos pernelyg užsiėmusios savo laimingu gyvenimu. Kita gera žinia: išmokti mėgautis gyvenimu ir maistu įmanoma ne vien tiktai Paryžiuje, užtenka sužinoti ir kasdien taikyti prancūzių paslaptis!

„Prancūzėse visais metų laikais" Mireille Guiliano pateikia dar daugiau meno gyventi paslapčių.

Sužinosime, kad lieknos ir gyvenimo džiaugsmu trykštančios prancūzės nesivaiko teorijų nei idealų, nealina savęs dietomis. Jos tiesiog gyvena, įsiklausydamos į gamtos ritmą ir aistringai mėgaudamosi viskuo, ką dovanoja skirtingi metų laikai.

Knygoje - gausybė intriguojančių pasakojimų, receptų, stiliaus, laisvalaikio ir net vakarėlių rengimo patarimų, kurių laikydamasi bet kuri moteris bet kuriame pasaulio kampelyje ir bet kuriuo metų laiku galės gyventi, valgyti ir atrodyti kaip tikra prancūzė!

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.