Knygos vaikams ir jaunimui

Mėnulio kronikos. Sindė
Alma Littera , 2017 m.
326 psl.
Žanras: Knygos vaikams ir jaunimui
Būklė: Gera
Kaina: 5,00 €

Ar pavyks šių laikų Pelenei apsaugoti savo ir visos žmonijos ateitį?

Sindė gyvena triukšmingame Naujajame Pekine, čia ji tik antrarūšė pilietė, pamotės ir jos dukterų tarnaitė. Nors merginos kūne yra mechaninių dalių, kurios buvo vienintelė galimybė išgyventi po nelaimingo atsitikimo, jos širdis liko jautri artimųjų nelaimėms, laisvės troškimui, ištikimybei ir meilei.

Kasdienį pamotės engimą ir sunkią darbų naštą sutrikdo netikėtas susitikimas su žaviu princu Kajumi. Įsižiebusi meilė apverčia jos gyvenimą aukštyn kojomis. Bandydama įspėti savo mylimąjį apie jam gresiantį pavojų, mergina įsitraukia į kovą su piktąja Mėnulio karaliene ir patenka į nelaisvę, kurioje paaiškėja neįtikėtina tiesa apie jos gyvenimą...

Pirmoji „Mėnulio kronikų" dalis „Sindė" pasakoja apie šešiolikmetę merginą, gyvenančią su pamote ir dviem jos dukterimis. Ji paklusniai vykdo visus jai skirtus darbus ir aprūpina šeimą pinigais. Paprastas kuklios merginos gyvenimas ima keistis, kai ją likimas suveda su Naujojo Pekino miesto princu Kajumi, ant kurio pečių, mirus tėvui, užgriūva atsakomybė už karalystės gerovę ir ateitį. Negana to, paaiškėja, kad Sindė yra ypatinga - ji viena iš nedaugelio likusių Žemės gyventojų, atspari mirtinam virusui, išžudžiusiam didžiąją dalį žmonijos. Ir galbūt ji vienintelė gali išgelbėti visą Žemę nuo mirtino užkrato...

 

Marissa Meyer gimė, užaugo ir iki šiol gyvena Vašingtono valstijos Takomos uostamiestyje. Būsimoji rašytoja studijavo Ramiojo vandenyno Liuteronų universitete ir įgijo kūrybinio rašymo bakalauro laipsnį. Prieš išleisdama pirmąjį romaną, moteris penkerius metus dirbo leidykloje, kur redagavo knygų rankraščius.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Daugelyje pjesių yra toks personažas, kuris per visą veiksmą ištaria vos ne vienintelę frazę: "Valgyti paduota." Ar tai tavo vaidmuo?

R.Vanagaitė "Ne bobų reikalai"

Skaitytojų vertinimai

Po šafraniniu mėnuliu

Labai patiko

Nuostabi ir įtaigiai parašyta, skaityd...og "buvau knygoje" kartu su veikėjais.

2017 lapkričio 3

Paganinio kontraktas

Labai patiko

2018 birželio 21

Moterys, kurios myli per stipriai

Labai patiko

2016 vasario 21

Vienuolika minučių

Labai patiko

Viena geriausių kada mano skaitytų kny...u dešimt balų ir rekomenduoju visiems.

2012 gruodžio 18

Nusikaltimas ir bausmė

Labai patiko

2013 gruodžio 15