Knygos vaikams ir jaunimui

Paveldėtoja. Atranka 4
Alma Littera , 2015 m.
348 psl.
Žanras: Knygos vaikams ir jaunimui
Būklė: Labai gera

Viena princesė ir 35 pretendentai į jos širdį. Prasideda nauja Atranka.

Rytoj bus išsiųsti laiškai visiems tinkamo amžiaus Ilėjos jaunuoliams. Turėsite dvi savaites nuspręsti, ar norėtumėte varžytis dėl mano rankos. Gerai suvokiu, kad tai neįprasta. Atrankose visada dalyvaudavo tik merginos, žmoną rinkdavosi princas...

Man kėlė nuostabą mintis, kad paprastas vaikinas gali būti toks drąsus ir pamėginti tapti princu. Bet nė vienas iš jų nesupančios manęs, kol nebūsiu pasirengusi.

Ketinu parodyti vargšams mulkiams, į ką jie įsivėlė...

Princesė Idlina augo klausydamasi užburiančių pasakojimų, kaip susipažino jos tėvai. Prieš dvidešimt metų jos mama Amerika Singer pateko į Atranką, užkariavo princo Maksono širdį ir nuo tol jie gyveno ilgai ir laimingai. Idliną visada žavėjo ši romantiška istorija, bet mergina nė nesvajojo, kad ir jai galėtų nutikti kas nors panašaus. Bet vieną dieną jai pačiai tenka skelbti Atranką. Į rūmus susirenka kruopščiai atsijoti trisdešimt penki pretendentai į princesės ranką. Laimėti nusiteikusių vaikinų laukia žūtbūtinės varžybos. Bet ar nors vienam pavyks sudaužyti skeptišką išdidžiosios Idlinos nusiteikimą ir pažadinti jos širdį?

Šiuolaikinė JAV rašytoja Kiera Cass (Kera Kas) yra baigusi Radfordo universitetą, gyvena Blaksberge, Virdžinijoje, su šeima. Per savo gyvenimą yra bučiavusi maždaug keturiolika vaikinų. Tarp jų nebuvo nė vieno princo.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.