Istorija, dokumentinė literatūra

Knygoje Ateities failai: kaip gyvensime po 50 metų" gausu provokuojančių prognozių apie tai, kaip pasaulis gali pasikeisti per artimiausius penkiasdešimt metų. Joje aptariami šiuo metu besiformuojantys visuomenės, technologijų, ekonomikos ir verslo modeliai bei plėtra, taip pat pateikiamos moksliškai pagrįstos hipotezės, kur tai gali mus nuvesti. Ateities prognozavimas - gana pavojingas žaidimas, nes ateities neįmanoma numatyti tik pagal dabartį ir praeitį. Netikėtos idėjos ar įvykiai dažnai sugriauna bet kokius ateities planus bei pakeičia prognozes, tačiau prognozuoti vis tiek geriau, negu visiškai negalvoti apie ateitį. Tačiau knygoje „Ateities failai" svarbiausia - visai ne prognozės. Knygos tikslas - išlaisvinti žmonių (ir visuomenės, ir kiekvieno žmogaus) vaizduotę, kad žinomus dalykus pamatytume naujoje šviesoje, kad nežinomybė taptų aiškesnė, kad visi (ir atskiri žmonės, ir organizacijos) pamąstytume apie tai, kur einame, ir nuspręstume, ar bus verta, kai pateksime, ten pasilikti.

Ateities failai: kaip gyvensime po 50 metų" itin vertinga knyga ne tik verslo analitikams, strategijų kūrėjams ar organizacijoms. Joje mums visiems pateikiama daugybė nepaprastai turtingos ir įdomios medžiagos, kurią išties verta apmąstyti, prieš stačia galva neriant į ateitį.

 

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Kiek žmonių mus turi mylėti, kad būtume laimingi? Du? Penki? Dešimt? O gal tik vienas? Tas, kuris grąžina mums regą. Kuris išsklaido baimę. Kuris įkvepia mūsų būčiai prasmę...

J-P.Sendker "Suderinta širdis"

Skaitytojų vertinimai

Mikaelis sultono tarnas

Labai patiko

2012 lapkričio 13

Pažymėtoji. Nakties namai 1 knyga

Labai patiko

2019 liepos 21

Nekaltasis

Vidutinė

Aprašymas pasirodė įdomus, kažkas pagy...os, bet ir iš aprašymo viskas aišku :)

2013 balandžio 16

Mirtis iš miško

Vidutinė

Visai toks nieko detektyvas... pabaiga netiketa...

2012 rugsėjo 10

Tiltas per amžinybę

Labai patiko

ši knyga yra subtilumo ir tobulumo viršūnė :) skaičiau ją 7 kartus

2016 lapkričio 19