Grožinė literatūra, romanai

Samos laiškai Dženiferei
Tyto alba , 2009 m.
229 psl.
Žanras: Grožinė literatūra, romanai
Būklė: Gera

Jamesas Pattersonas (g. 1947 m.) - Floridoje gyvenantis amerikiečių rašytojas, kuriam tarptautinę sėkmę atnešė kriminaliniai romanai. Šiuo metu visame pasaulyje parduota daugiau nei šimtas milijonų šio autoriaus knygų egzempliorių. Tačiau J. Pattersonas garsėja ne tik detektyvais, bet ir romantiškais, jaudinančiais romanais apie šeimą, meilę, netektį, skausmą ir viltį. Tokios ir lietuviškai išleistos jo knygos "Siuzanos dienoraštis Nikolui" bei "Sekmadieniai pas Tifanį".
Karštai mylima Dženiferės senelė Sama - ligoninėje. Kad galėtų būti arčiau Samos, Dženiferė grįžta į senelės namus, kuriuose praleido daugybę laimingų valandų, ir supranta, kad prisilietė prie nuostabiausios meilės istorijos, kokią jai yra tekę girdėti; šią istoriją apie meilę laiškais pasakoja pati Sama. Iš senelės, kurios gyvenimas jau baigiasi, anūkė apie meilę ir viltį sužino daugiau, nei kada nors galėjo svajoti.
Ir tuomet nutinka svarbiausias dalykas: po mylimojo žūties praradusi viltį Dženiferė sutinka naują savo gyvenimo žmogų. Tačiau... didžiausia meilė netikėtai atneša ir didžiausią skausmą. Tarp nevilties ir svajų apie ateitį besiblaškančiai Dženiferei neprarasti gyvenimo džiaugsmo ir noro gyventi padeda tik kupini skaidrios išminties Samos laiškai. Ir laimė, stipresnė už mirtį, vėl sugrįžta...
"Samos laiškai Dženiferei" - romanas apie meilę, kuris įtraukia labiau nei trileris. Romanas apie tai, kad visuomet lieka viltis ir kad net pati beviltiškiausia situacija turi savo šviesiąją pusę - net jei ją regi pro ašaras.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Net jei negalime daryti įtakos mums nutinkantiems dalykams, mes galime valdyti savo reakciją ir taip paveikti rezultatus.

H.Summers, A.Watsons "Sėkmės knyga"

Skaitytojų vertinimai

Čia priėjo Kindziulis

Patiko

Puikus seni anekdotai... Skatyk ir juokis :)

2012 rugsėjo 18

Vėjo nublokšti II

Vidutinė

Tikra ta žodžio prasme kankinausi skai... Tooookia nuobodi man ši knyga buvo...

2013 sausio 20

Likimo upė. I dalis

Labai patiko

2013 vasario 7

Trys sekundės dangaus

Labai patiko

Esu S. Parulskio gerbėja. Laiks nuo la...nams ar merginoms, mėgstantiems karybą

2015 rugpjūčio 6

Žmogaus anatomija

Labai patiko

2016 gruodžio 20