Grožinė literatūra, romanai

Beverli Hilso Hadsonai. Antra knyga
  • Beverli Hilso Hadsonai. Antra knyga

Beprotiškas tempas, aplink zujantys įkyrūs paparacai ir nuolatinė kova siekiant išlikti Holivude. Visa tai ir dar daugiau sudaro Beverli Hilso Hadsonų kasdienybę. O kur dar meilės pinklės, apraizgančios ir taip neramias išrinktųjų dienas ir aistringas naktis? Tik ar ne laikas nustoti suktis šiame pašėlusiame pramogų pasaulio rate? Ypač kai į duris netikėtai pasibeldžia iš kažkur atklydusi meilė, šįkart lemtingai pakeisianti Hadsonų gyvenimą.

Emilie Rose. Rizikuoti verta Šviesos, kamera, veiksmas! Beprotiškas tempas – Holivudo pasaulio kasdienybė, bet prodiuseris Maksas Hadsonas puikiai išmano savo amatą. Jis neleis niekam stoti skersai kelio, net savo ilgametei padėjėjai Danai Folon. Visą šį laiką gundomai atrodanti mergina neveikė nei Makso proto, nei libido. Tačiau netikėtas jos prašymas atleisti iš darbo sukelia sumaištį. Atrodo, kad jokie pinigai neprivers Danos apsigalvoti. Laimė, Maksas turi kitų būdų ją įtikinti.

Catherine Mann. Už jokius pinigus Reikalingas: pagrindinio vaidmens atlikėjas. Visas pasaulis gulėjo Belai Hadson po kojomis. Tačiau asmeniniame jos gyvenime vyravo sumaištis: žeminantis išsiskyrimas, ant kulnų lipantys paparacai... Holivudo žvaigždei reikėjo bėgti. O pasprukusi ji pateko tiesiai į malonumų naktį su viešbučių magnatu Semu Garisonu. Tačiau Semui vienos nakties Belos glėbyje negana.

Maureen Child. Su sąlyga Gundymai Holivudo stiliumi Devlino Hadsono dar niekas nebuvo atstūmęs. Hadsonų studijos vadovas būtų galėjęs turėti bet kurią moterį, bet jam norėjosi tokios, kuri nekeltų reikalavimų. Manė, kad jo žmona Valeri kaip tik tokia ir yra. Tačiau ji, rimta ir deramai visur besielgianti, ėmė ir pareiškė norinti skirtis. Devlinui beliko visomis išgalėmis mėginti ją išsaugoti. Jis kovos ir susigrąžins žaviąją Valeri senamadišku būdu...

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


Jums taip pat gali patikti

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Šitiek žmonių aplink mus gyvena beprasmiškai - tarsi nakvišos, kurie nenubunda net lakstydami su reikalais, kuriuos patys laiko svarbiais. Priežastis paprasta - jie vaikosi tai, ko neverta vaikytis. Tačiau gyvenimas įgyja prasmę, jei skiri jį kitiems, skiri jį meilei, atiduodi save aplinkiniams ir darai tai, kas turininga ir prasminga.

M.Albom "Antradieniai su Moriu"

Skaitytojų vertinimai

Mylėdamas save tu būsi laimingas

Labai patiko

Tobula knyga...

2016 rugsėjo 5

Avies medžioklė

Labai patiko

2014 sausio 31

Saugus prieglobstis

Vidutinė

Šios knygos reklaminė kampanija buvo d...yginti, nes jie rašo panašia tematika.

2013 liepos 18

Dingusi

Labai patiko

2012 kovo 14

Hermanas

Patiko

Netikėtai artima pažintis su Kuba, kom...yje įtakoja paprastų žmonių gyvenimus.

2015 kovo 20