Grožinė literatūra, romanai

Mano metai su Eleonora
Žanras: Grožinė literatūra, romanai
Būklė: Gera

Noelle Hancock knygoje „Mano metai su Eleonora" pasinaudojo geriausiomis tokių knygų kaip „Valgyk, melskis, mylėk" tradicijomis ir pasakoja apie savo gyvenimo metus, kuriuos ji praleido kasdien stodama akistaton su savo baimėmis.

Knyga „Mano metai su Eleonora" - tai juokingas, ironiškas ir be galo išmintingas pasakojimas apie bandymą susidoroti su staiga užklupusiais gyvenimo pokyčiais.

Knygos autorė N. Hancock buvo visiškai pasimetusi ir sutrikusi, kai neteko puikaus ir mėgiamo darbo kaip pramogų tinklaraštininkė. Jai netrukus turi sueiti 29-eri. Kone visą savo profesinį gyvenimą ji praleido rašydama apie garsenybių gyvenimą ir buvo pamiršusi gyventi savąjį. Likusi be darbo ir praradusi pasitikėjimą savimi, ji visiškai nebežino, ko nori iš gyvenimo. Ji su siaubu galvoja apie pokyčius. Iš tikrųjų ji bijo beveik visko.

Kažkada buvusi pasitikinti, ambicinga moteris pasidavė paralyžiuojančiam nerimui. Jai trūko drąsos net papietauti su draugais. Tačiau vieną dieną autorę aplanko neįtikėtinas įkvėpimas. Ji perskaito ant lentos kavinėje užrašyti Jungtinių Amerikos Valstijų pirmosios ponios Eleonoros Ruzvelt žodžiai: „Kiekvieną dieną padaryk vieną dalyką, kuris tave gąsdina".

Visus metus iki pat 30-ojo savo gimtadienio N. Hancock praleido klausydama šio E. Ruzvelt patarimo. Vaikystėje buvusi nepaprastai drovi ir baikšti, dabar ji stojo akis į akį su savo baimėmis ir... jos gyvenimas visiškai pasikeitė. Nuo nardymo su rykliais iki naikintuvo valdymo pamokų, nuo stepo šokių iki stand-up pasirodymo... ar net susitikimų su buvusiais vaikinais. Visi tie smagūs ir drauge kankinatys nuotykiai mokė autorę suprasti, kas ji yra ir kuo ji gali tapti. Tai pamokos, būtinos kiekvienam iš mūsų.

Knyga „Mano metai su Eleonora" - tai žavingi ir išskirtiniai memuarai apie malonumų, kančios ir įkvėpimo kupiną asmeninį augimą.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.