Grožinė literatūra, romanai

Kaina: 5,00 €

Kasdien tuo pačiu metu Žiuljeta važiuoja Paryžiaus metro 6-ąja linija. Labiausiai jai patinka stebėti skaitančius keleivius: garbaus amžiaus damą, retų leidinių kolekcininką, merginą, kuri ties 247 naujos knygos puslapiu visada apsipila ašaromis. Žvelgia į juos smalsiai, tarytum šių visai svetimų žmonių skaitomos knygos, jų aistros ir slaptos mintys galėtų suteikti spalvų monotoniškam Žiuljetos gyvenimui.

Tačiau vieną dieną Žiuljeta nusprendžia išlipti dviem stotelėmis anksčiau nei įprastai. Viename iš skersgatvių ji aptinka neįprastą knygyną, kurio savininkas Suleimanas turi svarbią misiją - surasti knygoms ypatingus šeimininkus. Kiekviena knyga turi sulaukti savo laiko ir savo skaitytojo, kad įkvėptų jį priimti svarbius gyvenimo sprendimus. Ši, rodos, atsitiktinė pažintis negrįžtamai pakeis Žiuljetą ir paskatins ją dideliems gyvenimo pokyčiams.

Knyga „Nepaprastas Paryžiaus skersgatvio knygynas" įkvėps ne tik skaityti, bet ir pažvelgti į savo gyvenimą kitomis akimis.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Pasaulis - tai didžiulis katilas, kuriame verda kažkas didingo. Tik mes dar nežinome kas. Viskas, ką darome, ką juntame ar mąstome, yra šio mišinio sudedamosios dalys. Privalome savęs paklausti, ką patys įdedame į šį katilą? Pagiežą, priešiškumą, pyktį, smurtą? O gal įdėsime meilės ir darnos?

O kaip tu? Kokių sudedamųjų dalių norėtum įdėti į bendrą žmonijos troškinį?

E.Shafak „Keturiasdešimt meilės taisyklių“

Skaitytojų vertinimai

Tyrumas

Nepatiko

2012 liepos 19

Šeimininkės vadovas

Labai patiko

2013 spalio 4

Šarada

Labai patiko

Labai idomi knyga. Kaip ir visos Sandros Brown knygos.Labai patiko!

2011 rugsėjo 30

Negyvėliai

Labai patiko

butinai noriu ja tureti savo asmeninej... kol pabaigoj vos galejau atsitraukti.

2012 gruodžio 7