Grožinė literatūra, romanai

„Susitikimai su savimi" pradeda plačios ir gilios sąmonės lietuvių rašytojos metafizikės seriją „Kosmoso memuarai" ir tuo pačiu tam tikra prasme tęsia Senojo Meistro istorijas. 
Po laiką gebanti keliauti Lina nerimsta vėl patirti ir tuo pačiu pažinti ką nors nauja, padėti kitiems susitelkti ties svarbiausiais jų dvasiai uždaviniais, suburti visus kūrybiniam bendradarbiavimui su Visata. O labiausiai ji trokšta susitikti su kitais savo pačios sąmonės įsikūnijimais...

Vertingiausia šiame romane yra tai, kas slypi po išoriniu apvalkalu, po fabula, kuri neleidžia nuobodžiauti - nuotykis gena nuotykį, herojai nenustoja stebinti savo charakteriais, unikaliais gebėjimais. Per sklandų ir įtraukiantį pasakojimą žingsnis po žingsnio autorė atskleidžia visą mūsų regimos ir neregimos būties struktūrą bei raidą, kurios sisteminimui ir žinių įgijimui apie tai skyrė ir tebeskiria daug laiko ir energijos. 

"Tikiu, kad sisteminė, plati pasaulėžiūra padeda aiškiau suvokti save, savo vietą būties evoliucijoje, suteikia pakantumo kitoniškumui, skatina bendradarbiauti ir galų gale tapti evoliucijos bendrakūrėjais."
Saulė Zujūtė 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Liūdna tiesa yra ta, kad tikrasis žmogaus gyvenimas susideda iš daugelio nepermaldaujamų priešybių - dienos ir nakties, gimimo ir mirties, laimės ir nelaimės, gėrio ir blogio. Mes netgi nesame tikri, kad viena priešybė įveiks kitą, kad gėris nugalės blogį, o džiaugsmas - skausmą. Gyvenimas yra mūšio laukas. Jis visada toks buvo ir visuomet bus, o jeigu taip nebūtų, baigtųsi ir egzistencija.

K.G.Jungas "Žvelgiant į pasąmonę"

Skaitytojų vertinimai

Tiltas per amžinybę

Labai patiko

Knyga tarsi gražus sapnas. Trumpam išj...arnuotų siekiamybių {: bet juk galima)

2013 kovo 15

Grafas Montekristas I, II, III

Labai patiko

2013 gegužės 6

Haris Poteris ir Mirties relikvijos

Patiko

2019 rugsėjo 6

Pūkuotuko pasaulis

Labai patiko

2013 gruodžio 2

Ledo princesė

Patiko

2014 gruodžio 2