Grožinė literatūra, romanai

Samuelis - užkietėjęs vienišius, po daugelio metų surado savo jaunystės meilę ir ryžosi pakeisti gyvenimą. Bet netikėtai atėjusi meilė pasibaigia - mylimoji Samuelį palieka. Gyvenimas darosi vis pilkesnis. Tačiau niūrią kasdienybę netikėtai sudrumsčia paslaptingas atvirukas. Iš jo draugiškai moja japoniška laimę nešanti katė, o kitoje pusėje užrašyti du žodžiai: vabi sabi. Japoniška sąvoka, aukštinanti visų daiktų netobulumą. Kas ir kodėl atsiuntė šį atviruką? Galbūt vabi sabi kaip tik ir yra tai, kas į Samuelio gyvenimą galėtų sugrąžinti prasmę ir džiaugsmą? Neįtikėtina, bet kuklusis Samuelis pasiryžta keliauti į Tekančios Saulės šalį ir surasti siuntėją. Jam svarbu ne tik suprasti, ką iš tiesų reiškia tie paslaptingieji žodžiai vabi sabi, bet ir rasti atsakymus į ramybės nebeduodančius klausimus.

Kaip atgauti gyvenimo džiaugsmą? Kaip išmokti džiaugtis mažais dalykais? Kaip surasti ramybę ir laimę? Ar tikrai japonai žino atsakymus į šiuos daugumą žmonių kamuojančius klausimus? Ši nepaprastai šilta ir išmintinga knyga - apie kasdienybės ir laikinumo grožį, kuris yra taip arti mūsų. Ją perskaitę išmoksite mylėti tai, kas netobula, ir džiaugtis tuo, kas trapu ir laikina.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Bet aš netikiu atsitiktinumais. Jų nėra. Visa, kas nutinka gyvenime yra tavo paties nulemta. Visas "atsitiktines" nesėkmes, visas nelemtis, visus džiaugsmus ir katastrofas gimdome mes patys. Kiekvienas fiasko yra nesuvoktų norų išsipildymas, slapta pergalė. Kol dar laikaisi pasaulio, kol dar nepasiduodi, jokia jėga negali tavęs priveikti. Viskas, absoliučiai viskas priklauso nuo tavęs...

R.Gavelis "Vilniaus pokeris"

Skaitytojų vertinimai

Geriausias draugas

Patiko

2020 sausio 6

Pribuvėjos paslaptis

Labai patiko

Labai patiko visos keturios dalys,buvo...gabumu turincios merginos gyvenimas...

2014 vasario 13

Baltoji baimė

Patiko

Gan įdomus, lengvai skaitomas detektyvas.

2012 lapkričio 19

Smirnos burtininkės

Patiko

Idomi knyga. Mistiska tokia... Burtai, magija, apzavai :)

2012 rugsėjo 10

Broliai Karamazovai I, II

Patiko

Patiko, tačiau nepasakyčiau, kad "ėjos... rūsčio ir "šventos" rūsčio minutės"."

2014 rugsėjo 3