Grožinė literatūra, romanai

Bankoko šmėklos
Baltos lankos , 2013 m.
343 psl.
Žanras: Grožinė literatūra, romanai
Būklė: Gera
Kaina: 6,40 €

Bankoke – mieste, kuriame klesti korupcija, prostitucija ir narkotikų prekyba, – patyręs pareigūnas Sončajus yra matęs beveik visko, tačiau asmeniškai jam anonimiškai atsiųstas filmas sukrečia: „Nedaug nusikaltimų verčia baimintis dėl žmonių padermės evoliucijos. Dabar tokį stebiu.“

Sončajus žiūri sadistišką snufo filmą, kuriame užfiksuota, kaip nužudoma mergina. Tai Damrong – Sončajaus motinos viešnamyje dirbusi prostitutė, kurią jis buvo beprotiškai įsimylėjęs.

Tirdamas žiaurių nusikaltimą detektyvas susiduria su įtakingu bankininku ir kliedinčiu vienuoliu, o galiausiai patenka į prabangų uždarą vyrų klubą, kurio klientai imasi visko, kad išlaikytų savo anonimiškumą ir įgyvendintų slapčiausias fantazijas...

Skaitytojams iš knygų Bankoko 8 ir Bankoko tatuiruotė pažįstamas Karališkosios Tailando policijos detektyvas, uolus budistas Sončajus Džitpličipas pamažu išnarplioja dar vieną intriguojantį ir kraują stingdantį nusikaltimą.

Johnas Burdettas (Džonas Bardetas, gim. 1951) – tarptautinį pripažinimą pelnęs britų rašytojas, savitu braižu ir juoduoju humoru išsiskiriantis kriminalinių romanų autorius, prieš imdamasis grožinės kūrybos bene dvylika metų dirbo teisininku Honkonge. Šiuo metu vien rašo, dalį laiko gyvena Prancūzijoje, dalį – Tailande. Tai trečioji knyga iš Bankokui skirto kriminalinių romanų ciklo, išgarsinusio Burdettą visame pasaulyje.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Neįmanoma būti laimingam, jei laikote save įvykių ar kitų žmonių auka. Svarbu suprasti, kad visada dėl savo gyvenimo sprendžiate jūs, kad ir koks jis būtų. Net būdamas žemiausio rango tarnautojas darbe jūs esate savo gyvenimo viršininkas. Jūs vadovaujate. Jūs savo likimo šeimininkas.

L.Gounelle "Žmogus, kuris norėjo būti laimingas"

Skaitytojų vertinimai

Našlė vieneriems metams

Patiko

2013 rugsėjo 2

Didieji pasaulio stebuklai

Labai patiko

Knyga tikrai įspūdinga, gausybė įvairi...keliauti ir visa tai pamatyti gyvai :)

2011 rugsėjo 28

Storas sąsiuvinis

Nepatiko

viena is paciu slyksciausiu knygu, kok..., sokiruojanti, gasli, vulgari ir pan.

2012 gruodžio 7

Žmogus, kuris norėjo būti laimingas

Patiko

Lengvai skaitoma knyga apie tas pačias.... Manau, knyga puikiai tinka jaunimui.

2013 birželio 19

Fortūnos duktė

Labai patiko

2012 gegužės 29