Grožinė literatūra, romanai

Dievaitė dėvi Gucci
Alma Littera , 2011 m.
312 psl.
Žanras: Grožinė literatūra, romanai
Būklė: Gera
Kaina: 5,50 €

Pagrindinė Jemma Forte knygos „Dievaitė dėvi Gucci" herojė Frena visuomet svajojo tapti garsia aktore ir gyventi žvaigždės gyvenimą. Dabar, netekus darbo ir praradus mylimąjį, atsiranda netikėta proga įgyvendinti savo svajones, mat Karolina Meison - panelė M. -  garsi Holivudo aktorė, priima Freną dirbti asmenine padėjėja.

Bet labai greitai paaiškėja, kad šis naujasis darbas anaiptol nėra toks nuostabus, kaip Frena tikėjosi: įnoringai, nuo botulino injekcijų priklausomai garsenybei ji kas rytą turi pristatyti sveikuoliškos kavos, o paskui visą dieną pildyti menkiausią jos užgaidą.

Po alinančios darbo dienos susikaupusias nuoskaudas Frena patiki dienoraščiui. Tačiau kai dėl nuolatinės laiko stokos iškyla grėsmė netekti geriausių draugų, o romanas su svajonių vyriškiu nutrūksta vos prasidėjęs, Frena ima savęs klausti - ar ne per didelė kaina? Ar verta tiek aukoti?

Vis tik kantrybės taurė persipildo. Ir panelei M. tenka sužinoti keletą gyvenimo tiesų, o Frena pagaliau suvokia norinti susigrąžinti tikrąjį gyvenimą ir mylimą vyrą...

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Liūdna tiesa yra ta, kad tikrasis žmogaus gyvenimas susideda iš daugelio nepermaldaujamų priešybių - dienos ir nakties, gimimo ir mirties, laimės ir nelaimės, gėrio ir blogio. Mes netgi nesame tikri, kad viena priešybė įveiks kitą, kad gėris nugalės blogį, o džiaugsmas - skausmą. Gyvenimas yra mūšio laukas. Jis visada toks buvo ir visuomet bus, o jeigu taip nebūtų, baigtųsi ir egzistencija.

K.G.Jungas "Žvelgiant į pasąmonę"

Skaitytojų vertinimai

Šešėlių šokis

Patiko

2019 gegužės 5

Nugrimzdęs į tamsą

Patiko

Tikrai įdomus detektyvas. Ypač žavi in...iko Linfordo personažai. Rekomenduoju.

2012 birželio 18

Blogiau nei mirtis. Sukes Stekhaus 8

Labai patiko

2013 sausio 11

Škidos respublika

Labai patiko

2017 kovo 6

17 mėnulių

Patiko

Patiko, bet pirma dalis zymiai idomesne.

2012 gegužės 7