Knygos vaikams ir jaunimui

Apžavai
Obuolys , 2011 m.
510 psl.
Žanras: Knygos vaikams ir jaunimui
Būklė: Gera

Bestselerių „Sparnai“ ir „Kerai“ tęsinys
„Puikus debiutas; mitologijos perteikimo išradingumas gali varžytis su stulbinamu pasakojimo grožiu“. – Stephanie Meyer, „Saulėlydžio“ sagos autorė Tai nepaprasta magijos ir intrigų, romantikos ir pavojų kupina istorija, kuri pakeis viską, ką lig šiol žinojote apie fėjas.
„Apžavai“ yra trečioji knyga iš „Sparnų“ serijos, kuri jauną rašytoją pastatė į vieną gretą su S. Meyer ir J. K. Rowling. Nuostabaus fėjų pasaulio pakerėti skaitytojai tvirtina, kad Aprilynne Pike tobulėja su kiekviena knyga, ir nekantriai laukia ketvirtosios dalies.
Žmonių užauginta fėja Lorelė nematė Tamenio nuo praėjusių metų, kai pati paprašė jo išvykti. Nors širdį vis dar gelia prisiminus gundančių žalių akių fėjų sargybinį, ji tiki, jog pasirinko teisingai likdama su Deividu. Gyvenimas baigiamojoje klasėje srūva kaip rami upė, tačiau ta ramybė – prieš audrą. Vieną dieną klasėje pasirodo naujokai iš mokinių mainų programos. Negana to, kad jie abu žaliomis fėjų akimis, bet atkeliauja su savo paslaptimis ir kelia nepaaiškinamą nerimą Lorelei. Jeigu jai ir Avalonui iš tiesų iškilo grėsmė, ar jie bus Lorelės pusėje? Jeigu ir taip, ar jos pusė liks nugalėtoja?

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (3)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

... kaip gyvenime svarbu dalytis emocijomis. Tokie mainai reikalingi harmonijai ir tęstinumui pasaulyje užtikrinti, antraip taptume nelyginant tušti kambariai, susitelkę tik į save, tikri egoistai, pasirengę suėsti savo pačių širdis, kad tik nereikėtų jų dovanoti kitiems.

N.Lecca "Kavos piramidė"

Skaitytojų vertinimai

Šulinys

Labai patiko

Puikios rašytojos puikus romanas, užgr...ocijavosi su knyga"Kambarys"(Donoghue)

2018 kovo 23

Panika

Labai patiko

Labai gera knyga, nelengvas paaugliu g...vo problemas ,statant save į pavojus..

2014 spalio 21

Meilė ir atsakomybė

Labai patiko

2014 vasario 5

Vienuolika minučių

Labai patiko

2014 lapkričio 12