Grožinė literatūra, romanai

Kartu su amerikiečių rašytojomis pateksime į prabangos ir mados, elegancijos ir ekstravagancijos pasaulį. Iš miegamojo – į valdžios apartamentus, į meno pasaulį, į turtingų Niujorko nekilnojamojo turto agentų gyvenimo užkulisius.
Manis Marksas, atvykėlis iš Alabamos, tapo nekilnojamojo turto pardavėju spalvingo Manhatano elito sluoksniuose, todėl mano, kad draugystei, ištikimybei, meilei ir net savo sielai galima prisegti kainos kortelę.
Tendė Bruks – „blunkanti“ aukštuomenės karalienė, myli aukštuomenės gyvenimą, o jos „draugai“ Edas ir Loren Tomasai gali jai padėti išsilaikyti be skolų Manhatano vandenyse, knibždančiuose rykliais. Manis Marksas – jos bendrininkas.
Edas Tomas savo pastangomis pasiekė galios ir prestižo aukštumų. Jis milijardierius ir pripažintas verslo guru, rafinuoto skonio, meno, muzikos, literatūros bei moterų žinovas. Jo apgaulingi metodai vėliau atskleidžia ir jo paties demonus.
Loren Tomas – afroamerikietė, tikėjusi pasaka, kai tekėjo iš meilės, ir laikinai atidėjusi į šalį savo pačios svajones...
„Niujorkiečių dienoraščiai“ – tai romanas apie Manhatano grietinėlės gyvenimą, Niujorko nekilnojamojo turto profesionalų pasaulį – trofėjines žmonas, gėjus, bendras klastas bei apgavystes ir vienos moters kovą išlikti ne tik blaiviai mąstančia ir sąžininga, bet ir triumfuojančia.
Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Galiausiai nugalėtojais tampa tie, kurie analizuoja, kas buvo negerai, ir pakeičia savo gyvenimą, kad tai daugiau nepasikartotų. Priešingu atveju gyvenimas tave mėtys ir vėtys tol, kol išmoksi tas pamokas. "Jei tau šuo įkando trečią kartą, gali būti tikras, jog kaltas ne šuo."

M.V.Hansen, R.G.Allen "Milijonierius per minutę"

Skaitytojų vertinimai

Tūkstantis saulių skaisčių

Labai patiko

Labai idomi, itraukianti knyga apie 2 ...kara, apie teroro ispuolius Amerikoje.

2013 rugsėjo 27

Tobula klasta

Labai patiko

Labai geran knyga, ir verkiau, ir juok...iausias minusas, kad knyga labai plona

2012 balandžio 22

Draugas iš Andalūzijos

Patiko

2014 gruodžio 6

Šimto metų istorija

Patiko

2013 spalio 1

Kol tave rasiu

Labai patiko

Įdomi, pakankamai realistiška, vietom...esiūliau, ji tikrai nesuprastų Alisos.

2013 spalio 9