Grožinė literatūra, romanai

Niūriai intriguojanti, paslapčių kupina istorija, kurios veiksmas vyksta kalvotojoje Toskanoje. Tai pasakojimas apie dvi tarpusavy susijusias žmogžudystes, kurias vieną nuo kitos skiria keturi šimtmečiai.
Kiek pasimetusį, diplominį darbą besirengiantį rašyti Kembridžo studentą Adamą Striklendą vieną popietę į savo kabinetą pasikviečia profesorius ir pasiūlo vasarą padirbėti prie netipinio projekto – parašyti mokslinę monografiją apie žymųjį Dočių sodą Toskanoje, penkioliktame amžiuje įkurtą vieno didiko žmonai atminti. šis parkas – tai paslaptingas skulptūrų, grotų, vingiuojančių upokšnių bei romėniškų įrašų pasaulis. Tačiau Adamas ima suprasti, kad po neįprasta parko ikonografija slypi kažkas grėsminga.
Keistai istorijai ėmus aiškėti, Adamas susivokia, jog jis įpainiojamas į aplink verdančių intrigų verpetą. Vis labiau gilindamasis į savo tyrimo objektą, Adamas ima įtarti, kad jam nekaltai pasiūlytas projektas gali būti gudraus sumanymo dalis. Tad ar šioje intrigoje jis tik naivus studentas, kuriam nelengvai sekasi aiškintis paslaptingas detales, ar juo naudojamasi kaip įrankiu, padėsiančiu atskleisti tikrąsias iš praeities besibeldžiančių mirčių priežastis?

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Net baisiausios bėdos gyvenimo vis dėlto nesustabdo, dienos eina kaip ėjusios, ir, jei gebėsi suimti save į rankas, tos viena po kitos plaukiančios dienos gali, didžiai nuostabai, netgi suteikti netikėtų džiaugsmų.

K.Sabaliauskaitė "Silva Rerum"

Skaitytojų vertinimai

Gražaus elgesio abėcėlė

Labai patiko

2015 rugsėjo 16

Dinos knyga

Patiko

2015 balandžio 22

Madagaskaras

Patiko

Dažnai čia randame ieškomų knygų, - smagu, kad esate

2015 gruodžio 8

Rožės vardas

Labai patiko

2016 kovo 10

Kalėdų angelas su keturiomis letenomis

Labai patiko

Tai nuostabi knyga. Joje yra dvi skirt...krai verta turėti savo bibliotekoje!:)

2012 balandžio 17