Fantastika

Tik pasirodžiusi, „Tarp kitų“ sukėlė didžiulį susidomėjimą mokslinės ir maginės fantastikos mėgėjų pasaulyje. Knyga pelnė Nebulos (2011 m.) Hugo (2012 m.) premijas, skiriamas geriausiems fantastikos kūriniams, buvo išrinkta geriausiu romanu 2012 m. Didžiosios Britanijos Fantastikos mėgėjų suvažiavime ir nominuota kaip geriausias 2012 m. kūrinys Pasaulio fantastikos mėgėjų suvažiavime.

„Pasaulyje pilna šiurpių dalykų, bet jame galima atrasti nuostabių knygų.“ – Mori istorija nėra paprasta: netekusi dvynės sesers, ji išvyksta gyventi pas tėvą, kur kompaniją jai palaiko ištikimiausios bičiulės – knygos. Įtaigiu ir gyvu pasakojimu Mori dalinasi savo kasdienybės detalėmis, kur susipina realybės ir vaizduotės gijos, pradedama tikėti neįtikimu ir kiekvienoje akimirkoje ieškoma magijos krislelio. Mergaitės pasakojimas pavergia savo nuoširdumu ir moko, kad nepaisant visų fantastiškų istorijų, kurias perskaitome ar pamatome savo ekranuose, pati nuostabiausia – mūsų gyvenimas.

„Tarp kitų“ yra šiltas, unikalus ir įkvepiantis pasakojimas, skirtas ne tik knygų mylėtojams, bet ir visiems, kurie kada nors atrado ar ilgisi trupučio gyvenimo magijos.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

V i s i mes esame patyrę akimirkų, priverčiančių stabtelėti, atsitiesti, susitelkti ir susivokti, kas esame. Visos kliūtys, pasitaikančios mūsų kelyje, yra prasmingos. Tik nuo to, ar būsime atviri ir mokysimės iš šių iššūkių, priklausys, ar mums pasiseks, ar įklimpsime giliau.

O.Winfrey "Mano gyvenimo atradimai

Skaitytojų vertinimai

Медитация. Совершенствование в боге (meditacija)

Labai patiko

Knyga parasyta paprastai ir aiskiai. A...o pradzios iki auksciausios praktikos.

2012 liepos 23

Heroinas

Labai patiko

Labai patiko. Patarčiau perskaityti jaunimui...

2012 rugsėjo 10

Kalounų moterys 1 dalis

Labai patiko

2011 rugsėjo 30

Divergentė

Labai patiko

Labai idomi knyga, traukia skaityti ir neleidzia atsitraukti:))

2014 rugsėjo 20

Pelenų barstymas ant Budos

Labai patiko

2015 kovo 28